XBLOG logo @2x

Η Marvel αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το Captain Marvel

null
null

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι η Brie Larson (Room, Kong: Skull Island) θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία υπερηρώων Captain Marvel. Από τότε, η εταιρία δούλευε για να βρει το σωστό άτομο που θα σκηνοθετήσει την ταινία. Σήμερα, το Variety αναφέρει ότι τελικά το βρήκαν: η Anna Boden και ο Ryan Fleck θα είναι οι συν-σκηνοθέτες.

Σύμφωνα με το Variety, η Marvel πήρε την απόφαση αφού πρώτα είχε ικανοποιηθεί από το σενάριο. Το στούντιο συναντήθηκε με πολλούς σκηνοθέτες, αλλά τελικά διάλεξε τους Boden και Fleck επειδή έχουν αρκετή εμπειρία στη τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Αυτοί οι δύο έχουν σκηνοθετήσει επεισόδια για τις σειρές Billions και The Affair και τις ταινίες Sugar, Half Nelson και Mississippi Grind.

Από τότε που ανακοίνωσε την ταινία, η Marvel σκόπευε να βάλει γυναίκες να την γυρίσουν. Το σενάριο του Captain Marvel υπογράφει η Nicole Perlman που δούλεψε στο σενάριο του Guardians of the Galaxy και η Meg LeFauve που έγραψε το Inside Out.

Χθες, η Marvel Studios διοργάνωσε μια ανοιχτή εκδήλωση όπου έδειξε concept εικόνες από την ταινία, οι οποίες αποκαλύπτουν ότι το κοστούμι της Captain Marvel θα βασίζεται στο παραδοσιακό κοστούμι της ηρωίδας αλλά θα έχει εκσυγχρονιστεί.

Ποιος/Ποια είναι ο/η Captain Marvel

Ο Captain Marvel δημιουργήθηκε από τους Stan Lee και Gene Colan την δεκαετία του ’60 και αποτελεί βασικό χαρακτήρα των κόμικ της Marvel. Από τότε διάφοροι ήρωες έχουν πάρει το όνομα του Captain Marvel. Το νέο φιλμ θα μιλάει για την Carol Danvers η οποία μέχρι το 2012 ήταν γνωστή ως Ms. Marvel.

Στα κόμικ, η Danvers ήταν μία πιλότος (Air Force) που έλαβε υπερδυνάμεις μετά από μια έκρηξη που ανάμειξε το DNA της με το DNA του πρώτου Captain Marvel, Mar-Vell. Στα κόμικ, μετά την έκρηξη, έχει τραγική και πολύπλοκη ιστορία, πέρασε από τους Avengers και τους Xmen, αλλά η Marvel τα διόρθωσε όλα αυτά δημιουργώντας ένα παράλληλο σύμπαν όπου η Ms. Marvel είναι φοβερή και μετά γίνεται Captain Marvel.

Η τωρινή Ms. Marvel είναι η Kamala Khan, μια Πακιστανή, μουσουλμάνα έφηβη που δημιουργήθηκε το 2013 και αμέσως έγινε αγαπητή από τους θαυμαστές των κόμικ.


Το Captain Marvel έχει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου του 2019.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.