XBLOG logo @2x

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones έκλαψαν μόλις διάβασαν το τέλος της σειράς

Το Game of Thrones φτάνει στο τέλος του, όμως πρέπει να περιμένουμε πολλούς μήνες για να μάθουμε πως τελειώνει, καθώς η τελευταία season δεν θα κάνει πρεμιέρα πριν το 2019. Τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει και η παραγωγή έχει φροντίσει να μην διαρρεύσει τίποτα. Μάλιστα θα γυρίσουν πολλαπλά φινάλε έτσι ώστε να μην ξέρει κανείς πως τελειώνει πραγματικά.

Το HBO, το κανάλι του Game of Thrones, άρχισε να αποκαλύπτει μερικές πληροφορίες για το σόου, όπως το γεγονός ότι οι ηθοποιοί έκατσαν σε ένα τραπέζι, διάβασαν το σενάριο και άρχισαν να κλαίνε καθώς οι χαρακτήρες τους πέθαναν ο ένας μετά τον άλλον.

Αυτή η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια του “The Best of HBO” στο συνέδριο INTV στο Ισραήλ τη Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, όπου η Ανώτερος Αντιπρόεδρος του HBO, Francesca Orsi, μίλησε για το μέλλον της σειράς. Η Orsi υποσχέθηκε ότι η τελευταία season δεν θα απογοητεύσει και δήλωσε ότι η στιγμή στο τραπέζι «ήταν μια ισχυρή στιγμή στις ζωές και τις καριέρες μας.» Συνέχισε λέγοντας:

«Κανένας από το καστ δεν είχε λάβει τα σενάρια πριν, και ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να διαβάζουν για τους θανάτους τους. Μέχρι το τέλος, τις τελευταίες λέξεις του τελικού σεναρίου, τα δάκρυα άρχισαν να κυλάνε. Έπειτα υπήρχαν χειροκροτήματα που διήρκεσαν 15 λεπτά.»

Η Orsi δεν μας είπε ποιοι διάβασαν το σενάριο, και αυτό είναι σίγουρα μια σημαντική πληροφορία. Δεν είναι πιθανό να πεθάνουν όλοι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες, αλλά με το Game of Thrones ποτέ δεν ξέρεις…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.