XBLOG logo @2x

Game of Thrones: Δείτε το επίσημο trailer της τελευταίας season

Η αντίστροφη μέτρηση για το Game of Thrones έχει ξεκινήσει. Η τελευταία season της πολυαγαπημένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα σε σχεδόν ένα μήνα και το κανάλι HBO αποφάσισε επιτέλους να κυκλοφορήσει το επίσημο trailer της season.

Στο trailer δεν αποκαλύπτονται και πολλές λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι οι δράκοι της Daenerys θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον πόλεμο των ζωντανών ενάντιων των νεκρών. Σχετικά με τον πόλεμο, οι συντελεστές αναφέρουν ότι ήταν ό,τι πιο εξουθενωτικό έχουν γυρίσει ποτέ και για αυτό κατάφεραν να γυρίσουν τη μεγαλύτερη μάχη που έχουμε δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά ή στον κινηματογράφο!

Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε ότι η παραγωγή γύρισε πολλαπλά φινάλε για το τέλος του Game of Thrones, εκ των οποίων μόνο ένα είναι το αληθινό, έτσι ώστε να μην γνωρίζει κανείς ποιο είναι το αληθινό και ποιο το ψεύτικο. Μόλις φτάσει η μέρα που θα παιχτεί το τελικό επεισόδιο, μίση ώρα πιο νωρίς από την ώρα που θα προβληθεί θα στείλουν το σωστό βίντεο στο κανάλι για να μην υπάρχουν διαρροές. Εκείνη τη μέρα αναμένουμε να δούμε κάτι εντελώς συγκλονιστικό δεδομένου ότι και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones έκλαψαν μόλις διάβασαν το τέλος της σειράς.

Η όγδοη και τελική season του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου. Θα υπάρχουν μόνο έξι επεισόδια, με τα δύο πρώτα να έχουν διάρκεια 60 λεπτά και τα υπόλοιπα 80’. Το τελικό θα είναι “αμφιλεγόμενο,” σύμφωνα με τους παραγωγούς.

Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.