XBLOG logo @2x

Το HBO θα γυρίσει πολλά φινάλε για το Game of Thrones

Η επόμενη σεζόν του Game of Thrones θα είναι και η τελευταία της σειράς. Σε έξι επεισόδια, σε έξι ώρες, θα μάθουμε ποιος θα νικήσει στον Μεγάλο Πολέμο και ποιος θα κάτσει στον Θρόνο. Δυστυχώς, όμως, το HBO δεν είναι τόσο καλό στο να κρατάει μυστικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που διέρρευσαν επεισόδια, και για αυτό πολλοί fan της σειράς ανησυχούν μήπως κάποιος διαρρεύσει το τέλος της σειράς πριν καν προλάβουν να κάτσουν να το δουν στη τηλεόραση.

Ευτυχώς δεν θα πρέπει να ανησυχούμε πλέον για αυτό. Το κανάλι HBO θα γυρίσει πολλά φινάλε για το Game of Thrones έτσι ώστε κανείς να μην ξέρει ποιο είναι το πραγματικό τέλος της σειράς, και θα επιλέξει το πραγματικό λίγη ώρα πριν τη προβολή του. Ακόμα και οι ηθοποιοί δεν θα ξέρουν ποιο είναι το πραγματικό φινάλε πριν το δουν στη τηλεόραση. Έτσι, αν ακούσετε κάποια διαρροή να ξέρετε ότι μπορεί να μην ισχύει.

Αυτό δεν είναι κάτι καινοτόμο του Game of Thrones. Πολλές τηλεοπτικές σειρές “υψηλού κύρους” είχαν γυρίσει στο παρελθόν πολλαπλά φινάλε για να μπερδέψουν τους “leakers.” Για παράδειγμα, η παραγωγή του The Walking Dead γύρισε τρία διαφορετικά φινάλε για τις σεζόν 6 και 7 και οι ηθοποιοί δεν ήξεραν ποιο ήταν το πραγματικό.

Δυστυχώς θα πρέπει να πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό για να δούμε το φινάλε του Game of Thrones. Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και μπορεί να κρατήσουν μέχρι το τέλος του 2018, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πρεμιέρα το 2019. Το HBO δεν έχει ανακοινώσει πότε έχει πρεμιέρα η 8η σεζόν.


Διαβάστε επίσης: Είναι οι υπότιτλοι ταινιών παράνομοι; Οι αρχές λένε ναι.


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.