XBLOG logo @2x

Apple: Το WWDC 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών WWDC 2018 θα λάβει χώρα στις 4 Ιουνίου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Οι εγγραφές για τους προγραμματιστές έχουν ξεκινήσει από σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου, και επειδή θα θέλει να παρευρεθεί περισσότερος κόσμος απ’ όσο μπορεί να δεχτεί η εταιρία, θα κληρωθούν τυχαία άτομα απ’ όλους αυτούς που δηλώσουν ενδιαφέρον στο σύστημα.

Το WWDC 2018 θα διαρκέσει τέσσερις μέρες, δηλαδή έως τις 8 Ιουνίου. Η Apple θα επικεντρωθεί στο λογισμικό και για αυτό αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 και tvOS 12. Ωστόσο, η εταιρία παρουσιάζει και μερικές συσκευές στο WWDC. Κατά τη πρώτη μέρα του συνεδρίου λέγεται ότι θα δούμε ένα νέο MacBook Air με Retina οθόνη και νέα οικονομικά iPad.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το iOS 12 δεν θα είναι μεγάλη αναβάθμιση. Για να “εξοντώσει” όλα τα bugs, η Apple φέτος σκοπεύει να διορθώσει όλα τα προβλήματα του λειτουργικού και να κάνει κάποιες μικρότερες αλλαγές στις εφαρμογές. Το iOS 13 που θα ανακοινωθεί του χρόνου λέγεται ότι θα έχει για πρώτη φορά ανανεωμένη κεντρική οθόνη για τα iPhone. Το macOS 10.14, από την άλλη, θα είναι πιο μεγάλη αναβάθμιση, αφού η Apple θα σταματήσει την υποστήριξη 32-bit εφαρμογών και φημολογείται ότι φέρνει υποστήριξη iOS εφαρμογών στα Mac.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.