XBLOG logo @2x

Η Apple ετοιμάζει μια μεγάλη αναβάθμιση για τη Siri

Η Siri ήταν το λογισμικό που ξεκίνησε τη μόδα με τις ψηφιακές βοηθούς στη καθημερινότητά μας, και ενώ στην αρχή ο κόσμος είχε ξετρελαθεί με αυτό το νέο app, σήμερα η Siri έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό και η Apple το γνωρίζει. Σήμερα κυριαρχούν δύο από τις νεότερες βοηθούς, το Assistant της Google και η Alexa της Amazon.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του The Information, η Apple δουλεύει σε μια μεγάλη αναβάθμιση της Siri, παρότι δεν έχει κάποιο καθαρό πλάνο για αυτήν.

Η Apple έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με τη Siri που δεν ξέρει αν θα πρέπει να αναπτύξει το πρόγραμμα από την αρχή ή αν θα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνει τον πυρήνα που υπάρχει σήμερα. Αυτό το πράγμα παρατήρησε και ένας από τους αρχικούς προγραμματιστές της Siri ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι απογοητεύθηκε από την Apple.

Το πρόβλημα με τη Siri χειροτέρευσε με τη κυκλοφορία του έξυπνου ηχείου HomePod που βασίζεται σε αυτήν. Οι χρήστες πλέον ζητούν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά από τη βοηθό και σε συντομότερο χρονικό διάστημα, καθώς το HomePod δεν είναι ικανό να ανταγωνιστεί τα αντίπαλα ηχεία σε ότι αφορά την… εξυπνάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.