XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Έρχονται νέα Mac στις 27 Οκτωβρίου

Η Apple έστειλε προσκλήσεις στον τύπο για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 27 Οκτωβρίου για την παρουσίαση νέων Mac υπολογιστών, επιβεβαιώνοντας τις τελευταίες φήμες. Το μότο της εκδήλωσης είναι “hello again,” κάτι που παραπέμπει στην παρουσίαση του πρώτου Macintosh το 1984 με το μήνυμα “hello”.

Η Apple θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους στα κεντρικά της, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τα ανανεωμένα iMac, MacBook Air, MacBook Pro, καθώς και ένα νέο monitor ανάλυσης 5K που θα αποτελεί τον καλύτερο συνοδό του Mac Pro για την επεξεργασία 4K βίντεο.

Σύμφωνα με τις φήμες, τα iMac και MacBook Air δεν θα υποστούν μεγάλες αλλαγές, αλλά το MacBook Pro πρόκειται να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας χάρη σε μια νέα οθόνη αφής που θα αντικαταστήσει τα πλήκτρα Fn στο πληκτρολόγιο, καθώς και στον αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID που θα προστεθεί. Τα Mac Mini και Mac Pro χρειάζονται και αυτά μια αναβάθμιση στο hardware αλλά δεν υπάρχουν φήμες που να τα αναφέρουν.

Εδώ μπορείτε να δείτε εικόνες του MacBook Pro που διέρρευσαν το καλοκαίρι, και εδώ μπορείτε να δείτε ένα concept για το πως θα δουλεύει η οθόνη αφής πάνω από το πληκτρολόγιο.

Το event ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά στο site της Apple. Εναλλακτικά μπορείτε να συντονιστείτε στο XBLOG.GR για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.