XBLOG logo @2x

Concept μας δείχνει πως θα μοιάζει το εντυπωσιακό MacBook Pro του 2016

Η Apple αναμένεται να αναβαθμίσει το MacBook Pro πριν το τέλος του 2016 και οι διαρροές δείχνουν μεγάλες αλλαγές στον σχεδιασμό. Οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι η εταιρία θα αντικαταστήσει όλες τις κλασικές θύρες USB 3 με τέσσερεις USB Type-C, θα βάλει ένα μεγαλύτερο trackpad και θα τοποθετήσει το νέο πληκτρολόγιο που έχει αναπτύξει με μηχανισμό «πεταλούδας» στα πλήκτρα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που αναμένεται να γίνει όμως είναι η αντικατάσταση των κουμπιών Fn με ένα OLED touchpad, δηλαδή μια οθόνη αφής. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πως θα χρησιμοποιηθεί το touchpad, όμως οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι θα εμφανίζει διαφορετικά κουμπιά για κάθε εφαρμογή. Για παράδειγμα στο iTunes θα εμφανίζει τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και αλλαγής κομματιών, ή ρωτώντας τη Siri (ήρθε στα Mac με το macOS Sierra) θα εμφανίζει ένα εφέ.

Ο γραφίστας Martin Hajek φαίνεται ότι είχε χρόνο στη διάθεσή του και έφτιαξε μερικές εικόνες για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως θα δουλεύει το touchpad. Μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.