XBLOG logo @2x

Αυτό είναι μάλλον το νέο MacBook Pro του 2016

Η Apple φημολογείται ότι θα κάνει στο MacBook Pro μεγάλες αλλαγές φέτος, με μία από τις αλλαγές να επικεντρώνεται στα κουμπιά λειτουργιών (function) που βρίσκονται στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου. Αντί να τοποθετήσει φυσικά κουμπιά, η Apple λέγεται ότι θα βάλει μια OLED οθόνη που θα αντικαταστήσει την συγκεκριμένη σειρά.

Τώρα μια νέα φωτογραφία διέρρευσε από το αξιόπιστο blog 9to5Mac και λέγεται ότι δείχνει το ανανεωμένο design του πληκτρολογίου. Μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Αυτό είναι το νέο MacBook; Έτσι ισχυρίζεται το 9to5Mac
Αυτό είναι το νέο MacBook; Έτσι ισχυρίζεται το 9to5Mac

Από την φωτογραφία του 9to5Mac παρατηρούμε ότι στο πληκτρολόγιο θα χρησιμοποιηθεί ο μηχανισμός “πεταλούδας” για τα πλήκτρα που είδαμε για πρώτη φορά πέρσι στο 12-ιντσο MacBook, το trackpad θα γίνει πολύ μεγαλύτερο και τα ηχεία θα βρίσκονται στα πλάγια του πληκτρολογίου.

Σχετικά με τους επεξεργαστές, θα χρησιμοποιηθούν οι παρακάτω:

  • Core i7-6770HQ: A 2.6GHz τετραπύρηνος
  • Core i7-6870HQ: A 2.7GHz τετραπύρηνος
  • Core i7-6970HQ: A 2.8GHz τετραπύρηνος

Τέλος, στις παρακάτω φωτογραφίες του εξίσου αξιόπιστου Cult of Mac διακρίνουμε τις τέσσερις θύρες USB Type-C που αναμένεται να αντικαταστήσουν τις κλασικές USB που είχαν για τόσα χρόνια τα Mac.

Η Apple πιστεύει ότι οι "pro" χρήστες δεν θα ενοχληθούν από την έλλειψη θύρας USB 3...
Η Apple πιστεύει ότι οι “pro” χρήστες δεν θα ενοχληθούν από την έλλειψη θύρας USB 3…

Οι φήμες λένε ότι τα φετινά MacBook Pro θα ανακοινωθούν στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2016 στις 13 Ιουνίου, παράλληλα με το νέο macOS/OS X, ωστόσο πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι δεν θα δούμε νέο hardware εκείνες τις μέρες από την Apple.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.