XBLOG logo @2x

Ο σκηνοθέτης του Star Wars: Episode VIII αποκαλύπτει τι να περιμένουμε στην επερχόμενη ταινία

Star Wars The Force Awakens desert
Στιγμιότυπο από το Star Wars: The Force Awakens

Ο Rian Johnson, ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης του επερχόμενου φιλμ Star Wars: Episode VIII αποκάλυψε μερικά μυστικά για το πολυαναμενόμενο sequel του The Force Awakens. Φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται μεγάλα spoilers και ελπίζουμε να μην υπάρξουν μέχρι να δούμε την ταινία.

Για αρχή, δεν έχουμε ιδέα πως θα ονομάζεται το Episode VIII, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Johnson δεν το γνωρίζει. Σύμφωνα με όσα είπε στο USA Today, είχε σκεφτεί τον τίτλο από την αρχή, από τότε που άρχισε να δουλεύει στο δεύτερο επεισόδιο της τριλογίας. «Ήταν στο πρώτο προσχέδιο που έγραψα,» είπε και αρνήθηκε να τον αποκαλύψει από τώρα.

Όσο για το κλίμα που θα επικρατεί στο Star Wars: Episode VIII, ο Johnson αποκάλυψε ότι θα είναι διασκεδαστικό, και όχι σκοτεινό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ταινία Star Wars έχει κάποιες αστείες σκηνές, ενώ αντιθέτως το Rogue One είναι αρκετά “σκοτεινό” και μόνο το ρομπότ K-2SO προσφέρει λίγο χιούμορ στη ταινία. Ο σκηνοθέτης σχολίασε ότι θέλει να έχει εντυπωσιακές αλλά και αστείες σκηνές όπως το The Force Awakens και οι αρχικές ταινίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Star Wars: Episode VIII

«Τι θα γίνει με τον Luke Skywalker;» είναι η επόμενη ερώτηση που έθεσαν στον Johnson. Όπως αποκάλυψε, ο Luke θα είναι «ειλικρινής και αληθινός» και θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Επιπλέον, ο Luke και η Rey θα αποκτήσουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Ο Johnson δεν μας είπε αν είναι ο πατέρας της, όμως σχολίασε ότι η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στο επεισόδιο και θέλησε να μας δείξει περισσότερα στη νέα ταινία.

Ακόμη, στο Star Wars: Episode VIII θα δούμε και την ιστορία του Finn.

Το Star Wars: Episode VIII έχει παγκόσμια πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου και αυτή τη στιγμή κάνουν τις τελευταίες διορθώσεις στην ταινία (βρίσκεται σε φάση post-production). Η Carrie Fisher είχε επιστρέψει για τον ρόλο της Leia (τα γυρίσματα τέλειωσαν πριν πεθάνει), ενώ η κόρη της, Billie Lourd, θα υποδύεται την Υποπλοίαρχο Connix. Η Υποπλοίαρχος Connix βρισκόταν και στο The Force Awakens, όμως εμφανίστηκε στην οθόνη μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Στη νέα ταινία θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο. Ακόμη, φημολογείται ότι ο Tom Hardy του Mad Max θα παίξει έναν Stormtrooper. Τέλος, ο Benicio del Toro επιβεβαίωσε ότι θα παίξει έναν νέο κακό στη ταινία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.