XBLOG logo @2x

Έφυγε από την ζωή η Carrie Fisher, η Princess Leia του Star Wars

Σε ηλικία 60 χρονών έφυγε από την ζωή η πασίγνωστη ηθοποιός Carrie Fisher, την οποία αγάπησαν όλοι οι fans των Star Wars. Η Carrie υποδυόταν την αδερφή του πρωταγωνιστή στις ταινίες, τη πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα, και εμφανίζεται στην αρχική τριλογία των Star Wars, καθώς και στις δύο τελευταίες, το The Force Awakens και το Episode VIII που θα βγει το 2017 (είχε τελειώσει τα γυρίσματα).

Η Carrie Frances Fisher γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1956 -στο Μπέβερλι Χιλς, Καλιφόρνια- και εκτός από ηθοποιός ήταν επίσης συγγραφέας και παραγωγός. Ήταν η κόρη του τραγουδιστή Eddie Fisher και της ηθοποιού Debbie Reynolds. Πέρα από τα Star Wars, έχει παίξει και σε άλλες δημοφιλείς ταινίες της εποχής της, όπως τα Shampoo (1975), The Blues Brothers (1980), Hannah and Her Sisters (1986), The ‘Burbs (1989) και When Harry Met Sally… (1989).

Carrie Fisher
Η Carrie Fisher το 2016 – Πηγή εικόνας

Η Fisher ήταν επίσης γνωστή για τα ημι-αυτοβιογραφικά μυθιστορήματά της, περιλαμβανομένου του Postcards from the Edge και της ομώνυμης ταινίας, καθώς και του Wishful Drinking. Αργότερα κέρδισε επαίνους επειδή μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της σχετικά με την ψυχική υγεία (είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή) και τον εθισμό στα ναρκωτικά/φάρμακα (είχε εθιστεί στη κοκαΐνη και στα συνταγογραφούμενα φάρμακα).

Η Fisher πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου, τέσσερις ημέρες νωρίτερα αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Simon Halls, σε δήλωση εκ μέρους της οικογένειας και της κόρης της Billie Lourd, ανέφερε: «Με βαθιά λύπη η Billie Lourd επιβεβαιώνει ότι η αγαπητή της μητέρα έφυγε από τη ζωή στις 8:55 το πρωί. Ο κόσμος την αγαπούσε και θα μας λείψει πολύ. Όλη η οικογένειά μας σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές σας.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.