XBLOG logo @2x

Star Wars: Τι θα απογίνει η Πριγκίπισσα Λέια τώρα;

The Star Wars Episode V Empire Strikes Back 1980
Photo by Lucasfilm/20th Century Fox/REX/Shutterstock (5886288aw)

Η Carrie Fisher πέθανε το πρωί της Τρίτης, ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Παρασκευή. Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσω του Star Wars όπου έπαιξε την Princess Leia σε τρεις ταινίες τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, καθώς και στη τελευταία ταινία του franchise το 2015. Η Lucasfilm είχε κανονίσει η Fisher να εμφανιστεί και στις δύο επόμενες ταινίες, οπότε τι γίνει τώρα;

Πήγες σχετικές με την επερχόμενη ταινία, Episode VIII, μαρτύρησαν στο Variety ότι η Carrie είχε τελειώσει τα γυρίσματα. Το Episode VIII αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα τελικά στάδια της παραγωγής, οπότε η Disney και η Lucasfilm δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αυτό το θέμα μέχρι το 2018, όταν θα αρχίσουν τα γυρίσματα για το Episode IX.

Η Fisher υποτίθεται θα έπαιζε την Leia Organa για άλλη μια φορά στο ένατο επεισόδιο αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πόσο μεγάλος θα ήταν ο ρόλος της. Στο The Force Awakens εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά στην οθόνη και δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο όμως στα επόμενα δύο επεισόδια που ο αδερφός της θα γυρίσει ίσως εμφανίζεται περισσότερο.

Η Lucasfilm ίσως χρειαστεί να “ανακατασκευάσει” ψηφιακά την Leia για την τελευταία ταινία αυτής της τριλογίας. [SPOILER ALERT για το Rogue One] Το ίδιο άλλωστε έκανε και στο Rogue One και το αποτέλεσμα ήταν καλό.

Η πρόερδος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, είπε σχετικά με τον θάνατο της Fisher: «She was Princess Leia to the world, but a very special friend to all of us. She had an indomitable spirit, incredible wit, and a loving heart. Carrie also defined the female hero of our age over a generation ago. Her groundbreaking role as Princess Leia served as an inspiration of power and confidence for young girls everywhere.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.