XBLOG logo @2x

Star Wars: Episode VIII: Ο Tom Hardy θα υποδυθεί φίλο του Finn

Ο Tom Hardy, πρωταγωνιστής στις ταινίες «Mad Max: Ο δρόμος της οργής» και «Star Trek: Nemesis», θα αφήσει πίσω του τη νταλίκα και θα φορέσει τη στολή των Stormtroopers για να υποδυθεί έναν παλιό φίλο του Finn στη νέα ταινία Star Wars: Episode VIII.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Making Star Wars, ο Tom Hardy παίζει τον ρόλο ενός Stormtrooper του Πρώτου Τάγματος. Κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής ο Stormtrooper αυτός αναγνωρίζει τον Finn – FN-2187 και για πλάκα τον χτυπάει στον πισινό. Η Finn που δεν τον αναγνωρίζει αμέσως τρομάζει και φοβάται ότι θα τον συλλάβει. Στη πραγματικότητα όμως ο Stormtrooper νομίζει ότι είναι μυστικός κατάσκοπος και «τον συγχαίρει για την προαγωγή του σε κατάσκοπο της Αντίστασης». Στο τέλος ο Finn είναι ελεύθερος να φύγει.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δούμε τον Tom Hardy χωρίς το κράνος των Stormtroopers, όμως ξέρουμε ότι πιθανότατα δεν θα το βγάλει επειδή δεν επιτρέπεται η αφαίρεσή του χωρίς άδεια. Με το Star Wars: Episode VIII να έχει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2017 σίγουρα θα διαρρεύσουν και άλλα μικρά spoilers σαν και αυτό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.