XBLOG logo @2x

Xiaomi Redmi Note 4: Επίσημα με 5,5″οθόνη & δεκαπύρηνη CPU στα €135

Επίσημο πλέον δια στόματος της Xiaomi είναι το Xiaomi Redmi Note 4, το νέο smartphone της εταιρίας που ανήκει στην εμπορικότερη σειρά της, που παραδοσιακά συνδυάζει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και την πλέον ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς στην κατηγορία του. Το νέο κινητό διαθέτει πλήρες μεταλλικό unibody σώμα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε οθόνη 5,5 ιντσών με καμπυλωτές γωνίες (2.5D) και ανάλυση full HD. Εσωτερικά, βρίσκουμε το δεκαπύρηνο Helio X20 της MediaTek που συνεργάζεται με τη κάρτα γραφικών Mali-T880MP4, τα 2GB μνήμης RAM και τον 16GB εσωτερικό χώρο, ενώ υπάρχει και επιλογή για 3GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα είναι στα 13MP και η εμπρόσθια στα 5MP. Έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.100mAh και τρέχει το Android Marshmallow.

Το Redmi Note 4 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα – ασημί, χρυσό και γκρι. H έκδοση με μνήμη RAM 2GB θα κοστίζει περίπου 135 δολάρια, ενώ το μοντέλο με μνήμη RAM 3GB περίπου 180 δολάρια. Η διαθεσιμότητα του θα αρχίσει από την αγορά της Κίνας στις 26 Αυγούστου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.