XBLOG logo @2x

Huawei Honor 8: Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του στην Ευρώπη και η τιμή του

Στις αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκε το νέο Huawei Honor 8 και η κυκλοφορία του αφορούσε αρχικά την αγορά της Κίνας, έπειτα ανακοινώθηκε στην αγορά των ΗΠΑ και τώρα ήρθε η σειρά της δικιάς μας ηπείρου. Σε ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, ο αντιπρόσωπος της εταιρίας ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του στις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και την τιμή του.

Το Huawei Honor 8 λοιπόν θα γίνει διαθέσιμο στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Η τιμή για το μοντέλο με τα 4 GB μνήμης RAM και τα 32 GB χωρητικότητας θα ανέρχεται στα 399 ευρώ, και η έκδοση με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 64GB θα έχει τιμή 449 ευρώ, συμπεριλαμβανομένοι και οι φόροι.

Υπενθυμίζουμε ότι το Huawei Honor 8 εξοπλίζεται με 5,2-ιντσών full HD οθόνη τύπου LTPS με ανάλυση 1920 x 1080 pixels (423ppi) και καμπυλωτές άκρες (2.5D), Kirin 950 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit χρονισμένο στα 2.3 GHz, αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα USB Type-C και 3,000 mAh μπαταρία με υποστήριξη ταχείας φόρτισης. Έχει συνολικά τρεις κάμερες, εκ των οποίων οι δύο έχουν ανάλυση 12-megapixels και διάφραγμα f/2.2 και βρίσκονται στο πίσω μέρος του. Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8-megapixels και διάφραγμα f/2.4.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.