XBLOG logo @2x

Meizu U10 & U20: Τα νέα στυλάτα και οικονομικά smartphones της εταιρίας

Η Meizu ανακοίνωσε δύο νέα οικονομικά smartphones με κομψό σχεδιασμό που ανήκουν στην σειρά Blue Charm, τα Meizu U10 και U20. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι σε υψηλό επίπεδο αφού αμφότερες διαθέτουν γυαλί στο πίσω μέρος και μεταλλικό πλαίσιο. Επίσης ενσωματώνουν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, όντας αξιοπρεπέστατα σε σχέση με την τιμή που προσφέρονται οι συσκευές στην αγορά.

Τα Meizu U10 και U20 εκτός από το μέγεθος της οθόνης και την χωρητικότητα μπαταρίας έχουν ίδια χαρακτηριστικά. Ενσωματώνουν οκταπύρηνο MediaTek επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM με 16GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο στην μια έκδοση, ενώ στην δεύτερη προσφέρουν 3GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα αποδίδει 13MP, η εμπρόσθια 5MP και τρέχουν το λειτουργικό σύστημα YunOS με Flyme UI, όπως το επίσης νέο Meizu M3E.

Meizu-U10-U20

Το Meizu U10 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και μπαταρία 2760mAh και το Meizu U20 οθόνη 5,5 ιντσών με μπαταρία χωρητικότητας 3260mAh. Αρχικά θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα και θα είναι διαθέσιμα στο Meizu Store. Η τιμή του μοντέλου με 2GB RAM/16GB χωρητικότητα θα είναι στα 165 δολάρια, ενώ η έκδοση με 3GB RAM/32GB χωρητικότητα θα κοστίζει 195 δολάρια.

Η εταιρία θα τα κυκλοφορήσει αργότερα με λογισμικό Android.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.