XBLOG logo @2x

Wind: Κινητό και στο αεροπλάνο

Τη δυνατότητα επικοινωνίας εν πτήση με πλήρη ασφάλεια προσφέρει πρώτη η Wind σε συνεργασία με τα δίκτυα Aeromobile και OnAir. Η παροχή της υπηρεσίας διατίθεται σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας που ταξιδεύουν με αεροσκάφη με εγκατεστημένο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Μέσω της υπηρεσίας οι συνδρομητές της Wind μπορούν να διατηρούν επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους τους, αλλά και να διεκπεραιώνουν επαγγελματικά θέματα  ακόμα και όταν βρίσκονται σε πτήση.

Έτσι η παρέχεται στους επιβάτες η δυνατότητα να πραγματοποιούν ή να δέχονται κλήσεις και SMS χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο στο αεροσκάφος εξίσου εύκολα όπως όταν είναι στο έδαφος. Επιπλέον, μπορούν να αποστέλλουν και λαμβάνουν email, όπως και να πλοηγούνται στο internet.

Η συνεργασία της Wind με τα δίκτυα Aeromobile και OnAir της εξασφαλίζει πρόσβαση σε αεροσκάφη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, όπως Quantas, Malaysia Airlines, Emirates και TAP, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της. Το κόστος της υπηρεσίας εμπίπτει στις χρεώσεις περιαγωγής για δορυφορικά δίκτυα.

Στο wind.com.gr μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις της υπηρεσίας.

[photo by René Ehrhardt]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.