XBLOG logo @2x

Οι Αμερικανοί προτιμούν το internet από το σεξ

Η Intel σκέφτηκε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να δείξει πόσο σημαντικό έχει γίνει το internet στις ζωές των Αμερικανών πολιτών. Σε συνεργασία, λοιπόν, με τη Harris Interactive, διεξήγαγε μία έρευνα για ενήλικες στις ΗΠΑ, δίνοντάς της μία μάλλον κοινότοπη ονομασία “H εξάρτηση του Internet στη σημερινή οικονομία”.

Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε έλαβαν μέρος 2.119 άτομα και εξήχθησαν τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Το 46% των γυναικών και το 30% των ανδρών θα προτιμούσαν να απέχουν από το σεξ για δύο εβδομάδες, παρά να εγκαταλείψουν την πολύτιμη πρόσβασή τους στο internet για την ίδια χρονική περίοδο.

Συγκεκριμένα, αυτοί που έλαβαν μέρος στην έρευνα είπαν ότι η πρόσβαση στο internet κατατάσσεται υψηλότερα ανάμεσα στα αντικείμενα που δε θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτά. Η καλωδιακή τηλεόραση, το δείπνο σε εστιατόρια, η αγορά ρούχων και η άθληση σε γυμναστήρια ακολουθούσαν σε φθίνουσα σημασία.

Σε παρόμοια φάση, το 61% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως θα προτιμούσαν να ζήσουν χωρίς τηλεόραση για δύο εβδομάδες, παρά να χάσουν τη σύνδεσή τους στο internet για μία εβδομάδα.

[via, photo by Ed Yourdon]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.