XBLOG logo @2x

Τι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον; Η διαφημιστική αφίσα του site ή το ίδιο το site;

Πριν από δύο εβδομάδες χρησιμοποίησα λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Αμαρουσίου για κάποιες δουλειές που είχα. Καθώς στεκόμουν λοιπόν στο μπροστινό μέρος του οχήματος το μάτι μου έπεσε στην αφίσα που βρισκόταν πίσω ακριβώς από τη θέση του οδηγού.

Με μεγάλα γράμματα λοιπόν διαβάζω “Πρώτα ο πολίτης” και από πάνω με λίγο μικρότερα “Δημοτική Πύλη Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης”. Λέω αααα ωραία πράγματα… Πρώτα ο πολίτης… Το site που είναι; Με πολύ μικρότερα γράμματα πάνω δεξιά η αφίσα γράφει “www.maroussi.gr”.

Site Δήμου Αμαρουσίου - maroussi.gr

Μου φάνηκε ότι έβγαλαν την αφίσα περισσότερο για να τονίσουν το “Πρώτα ο πολίτης” παρά το site του Δήμου, που είναι και το πραγματικά χρήσιμο στοιχείο για τους πολίτες.

Επίσης μέχρι πρότινος ως site του Δήμου Αμαρουσίου ήξερα το marousi.gr, απορώ πώς τους ήρθε να ανεβάσουν το νέο site σε νέο domain name maroussi.gr;

Γιατί είναι online ακόμα και το παλιό site, με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να νομίζουν ότι το site του Δ. Αμαρουσίου δεν ενημερώνεται πια; Κι εγώ, όταν ήθελα να βρω κάποιες πληροφορίες έμπαινα στο marousi.gr και έλεγα “Μα είναι δυνατόν να έχουν να το ενημερώσουν τόσο καιρό και να είναι τόσο παρατημένο”;

Μέχρι που είδα την παραπάνω αφίσα στο λεωφορείο και μπήκα στο νέο site.

Επιτέλους ας ασχοληθούν όλοι πιο σοβαρά με το διαδίκτυο, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλους δήμους με χιλιάδες κατοίκους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.