XBLOG logo @2x

Vodafone: Πρόγραμμα για το iPad, 10 ευρώ τα 500 MB

Το πρόγραμμά της για χρήστες iPad Wi-Fi+3G ανακοίνωσε πριν από λίγο η Vodafone. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όγκο χρήσης 500 MB με μηνιαίο πάγιο 10 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Το σημαντικό είναι ότι ο χρήστης δεν δεσμεύεται από συμβόλαιο, δηλαδή μπορεί να το ενεργοποιεί και να το διακόπτει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Για εσάς που αναρωτιέστε αν το πρόγραμμα των 500 MB κάνει για εσάς, η Vodafone στο site της αναφέρει ότι το πρόγραμμα είναι ιδανικό για αυτούς που κάνουν περιορισμένη χρήση ίντερνετ και χρησιμοποιούν λειτουργίες όπως σερφάρισμα, αποστολή/λήψη απλών email και χρήση των social networks (Facebook, Twitter).

Πιστεύω ότι όντως τα 500 MB είναι ένας σχετικά ιδανικός όγκος δεδομένων για αυτούς που θέλουν να σερφάρουν στα αγαπημένα τους site από το iPad τους ή να κάνουν update το status τους στο Facebook, να γράφουν στο Twitter ή να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των φίλων τους στα social networks.

Από εκεί και πέρα αν νομίζετε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερο όγκο δεδομένων θα χρειαστεί να κάνετε χρήση κάποιου άλλου προγράμματος mobile internet που παρέχουν και οι τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (Cosmote, Vodafone, Wind), μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι έχετε υψηλότερο πάγιο, δέσμευση συμβολαίου κλπ.

Προσωπικά, αν έχετε iPad και το χρησιμοποιείτε αρκετά σε χώρους όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi και θέλετε πρόγραμμα με όγκο δεδομένων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε το πρόγραμμα της Vodafone για το iPad με τα 500 MB αφού δεν έχει δέσμευση, και αν χρειάζεστε περισσότερα MB βλέπετε τα πρόγραμματα mobile internet που έχουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Σχετικά με το πρόγραμμα με τα 500 MB της Vodafone για το iPad λάβετε υπόψη σας επίσης ότι η καταμέτρηση των MB γίνεται ανά ημερολογιακό μήνα. Επίσης όσα MB δεν χρησιμοποιήσετε σε ένα μήνα δεν μεταφέρονται στον επόμενο ούτε αντικαθίστανται με χρηματική καταβολή. Ακόμη σε περιπτωση που καταναλώσετε τα 500 MB προτού συμπληρωθεί ο μήνας μετά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τις υπόλοιπες μέρες μέχρι να αλλάξει ο μήνας.

Τέλος, αν αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποια χρέωση για την απόκτηση της κάρτας SIM για τη χρήση του προγράμματος στο iPad, πριν από λίγο από το τμήμα Media Relations της Vodafone με ενημέρωσαν ότι η κάρτα SIM δίνεται δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.