XBLOG logo @2x

Apple iPad 16GB Wi-Fi Unboxing Video

Λογικά θα αναρωτιέστε που κολλάει ένα unboxing video του iPad τώρα, μιας και το tablet της Apple κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό στην αγορά, αν και επίσημα διατέθηκε στη χώρα μας πριν από περίπου μία εβδομάδα, με την τιμή του να είναι υψηλότερη από τις χώρες του εξωτερικού όπου πωλείται…

Μέχρι τώρα είχα παίξει με το iPad σε διάφορες φάσεις από τη στιγμή που παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε στο εξωτερικό. Για παράδειγμα του είχα ρίξει μια γρήγορη ματιά στο Πλαίσιο οπότε και έκανα μια σύντομη παρουσίαση, έχω δουλέψει και iPad που έχουν/είχαν διάφοροι φίλοι, χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα πολύ όμως.

Το «Πλαίσιο» μου έστειλε ένα iPad 16GB Wi-Fi σήμερα για να το δουλέψω 2-3 εβδομάδες και να μεταφέρω τα σχόλια και τις εντυπώσεις μου από τη χρήση του.

Δυστυχώς το iPad που έχω στη διάθεσή μου δεν είναι 3G οπότε δεν θα μπορέσω να το δουλέψω on the go, παρά μόνο σε χώρους όπου έχω πρόσβαση σε ασύρματα δίκτυα Wi-Fi, δηλαδή στο σπίτι, το γραφείο, άντε και μερικά φιλικά σπίτια, μέχρι εκεί.

Έτσι, μιας και για τις περισσότερες συσκευές που δοκιμάζω και παρουσιάζω εδώ στο XBLOG, το πρώτο post περιλαμβάνει unboxing video της κάθε συσκευής, έτσι και στην περίπτωση του iPad ξεκινάμε με το unboxing video του tablet και μερικές φωτογραφίες!

Δείτε επίσης όλα τα post για το iPad που έχουν δημοσιευτεί στο xblog.gr!

Apple iPad Unboxing

Apple iPad Unboxing

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.