XBLOG logo @2x

Vodafone: Δώρα για τα Χριστούγεννα

Τα δικά της δώρα και προσφορές ανακοίνωσε για τα Χριστούγεννα και η Vodafone. Συγκεκριμένα, με αγορές συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων σε συγκεκριμένα προγράμματα συμβολαίου, μπορείτε να πάρετε μαζί δώρο παιχνιδομηχανές Sony Playstation 3, Nintento Wii, αλλά και εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την ταινία “Avatar”.

Sony Playstation 3

Αν επιλέξετε Nokia συσκευή από τις 5800, E66, N86 και N97 με νέα σύνδεση σε συγκεκριμένα προγράμματα Vodafone Unlimited, πάρετε μαζί δώρο ένα Sony Playstation 3. Το PS3 εκτός από ασταμάτητο παιχνίδι, δίνει την δυνατότητα προβολής ταινιών Blu-ray υψηλής ανάλυσης, αλλά και αποθήκευσης video, μουσικής και φωτογραφιών.

Nintento Wii

Επιλέγοντας μία LG συσκευή από τις BL20 Chocolate, BL40 Chocolate και GM 750 με νέα σύνδεση σε συγκεκριμένα προγράμματα Vodafone Unlimited, η Vodafone προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές από μία κονσόλα Nintendo Wii!

Εισιτήρια για ταινία “Avatar”

Όσοι αποκτήσουν δωρεάν τις συσκευές LG BL20 Chocolate και LG BL40 Chocolate με νέα σύνδεση σε συγκεκριμένα προγράμματα Vodafone Unlimited, η Vodafone σε συνεργασία με την LG χαρίζουν 2.000 διπλά εισιτήρια για την νέα, πολυαναμενόμενη ταινία “Avatar”, του James Cameron στα Odeon Cinemas.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.