XBLOG logo @2x

Google Phone, προ των πυλών;

Ολοένα και αυξάνονται οι φήμες και οι πληροφορίες που κατακλύζουν το internet σχετικά με το smartphone που ετοιμάζει η Google, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν μέσα στο 2010, σύμφωνα με τις φήμες. Η ονομασία της συσκευής θα είναι “Nexus One” και παράγεται από την ταϊβανέζικη HTC για λογαριασμό της Google. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο αμερικανικός κολοσσός θα πουλήσει συσκευή απευθείας στο καταναλωτικό κοινό, αν αυτό συμβεί τελικά.

Μάλιστα, στέλεχος της Google, δήλωσε, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας ήδη δοκιμάζουν την συσκευή, η οποία θα συνδυάζει hardware που κατασκευάζει συνεργαζόμενη εταιρία και λογισμικό που τρέχει στο Google Android. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Google ανέκαθεν ζητούσε από στελέχη και άλλα άτομα που εργάζονται στην εταιρία να “παίζουν” με τις νέες υπηρεσίες που ετοιμάζονταν, προτού διατεθούν στο ευρύ κοινό.

Άλλη μία απόδειξη ότι “κάτι κινείται” στο θέμα “κινητό τηλέφωνο από την Google” είναι και κάποια tweets εργαζομένων της Google που μιλούν για τα νέα smartphones της εταιρίας.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.