XBLOG logo @2x

Κερδίστε ένα LG Chocolate BL20!

Χωρίς περιττές εισαγωγές και ανούσια σχόλια, ήρθε η ώρα για ένα ακόμη δώρο: Ένα κινητό τηλέφωνο LG Chocolate BL20, αξίας 220 ευρώ, προσφορά της LG την οποία και ευχαριστώ, το οποίο θα κερδίσει ένας τυχερός ή μία τυχερή λίγο πριν το τέλος του 2009 και τον ερχομό του 2010! Για να μπείτε στην κλήρωση αφήστε απλά ένα σχόλιο σε αυτό το post!

Δεκτές συμμετοχές έως Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι! Φροντίστε να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα αποστολής σχολίων κάτω απ΄το post, γιατί σε περίπτωση που κερδίσετε θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας μέσω email!

Σημαντικό! Διπλές και τριπλές συμμετοχές θα διαγραφούν εντελώς από την κλήρωση, γι΄αυτό μην μπείτε στον κόπο να αφήσετε πολλαπλά σχόλια από το ίδιο IP με πανομοιότυπα ονόματα και email, είναι άδικο για όλους αυτό.

Update [27/12/2009 15:00]: Λήξη υποβολής συμμετοχών. Σύνολο 1.792 συμμετοχές, σύντομα η κλήρωση σε νέο post. Καλή τύχη σε όλους και όλες!

Update [28/12/2009 13:56]: Κατόπιν κλήρωσης, μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο “Petris” από Ελευσίνα που είχε αφήσει το σχόλιο #1686.

Το LG Chocolate BL20 είναι το νέο εντυπωσιακό slide up κινητό της LG με κάμερα ανάλυσης 5 megapixel με φακό Schneider-Kreuznach και LED flash για ποιοτικές φωτογραφίες, με δυνατότητα καταγραφής βίντεο, οθόνη 2.4 ιντσών 262.000 χρωμάτων, HSDPA για γρήγορη πλοήγηση στο internet και downloading, slide πληκτρολόγιο, αλλά και πλήκτρα αφής. Όλα αυτά σε ένα κινητό που διακρίνεται για τον πολυτελή σχεδιασμό του! Δεν λείπουν φυσικά mp3 player, ραδιόφωνο, bluetooth και εσωτερική μνήμη 60 MB, επεκτάσιμη με κάρτες microSD.

Καλές γιορτές και καλή τύχη σε όλους και όλες!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.