XBLOG logo @2x

Κλήρωση LG BL20, στην Ελευσίνα ο τυχερός

Αυτό είναι το κουτί που έχει μέσα το LG BL20 Chocolate, το οποίο θα φύγει σε λίγη ώρα με εταιρία ταχυμεταφορών για να πάει στην Ελευσίνα, όπου βρίσκεται ο τυχερός που αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης μέσα από το random.org! Συνολικά είχαμε 1.792 συμμετοχές και ο μεγάλος τυχερός είχε αφήσει το σχόλιο #1686 με όνομα “Petris” όπου έγραφε “Χρόνια Πολλά”.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, πρώτα μέσω email και ύστερα τηλεφωνικά, μας είπε ότι το κινητό θα πάει κατευθείαν στα χέρια της γυναίκας του, ως δώρο και για τη γιορτή της που έρχεται σε μερικές μέρες (Βασιλική)! Ό,τι πρέπει λοιπόν, αφού το LG BL20 που μας παραχώρησε η LG Electronics Greece για την κλήρωση είναι σε μαύρο-κόκκινο χρώμα, που ταιριάζει και περισσότερο σε γυναίκα κατά τη γνώμη μου.

LG BL20 xblog.gr winner

Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη, η μεγαλύτερη σε διαγωνισμό του xblog τα 4+ χρόνια λειτουργίας του, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας και τα μηνύματά σας, με ευχές και ό,τι άλλο γράψατε στα σχόλια με τα οποία συμμετείχατε στην κλήρωση. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην LG Electronics Greece, προσφορά της οποίας ήταν το LG BL20 που κληρώσαμε.

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους, με τις θερμότερες ευχές μας από όλους εδώ στο xblog και μην ξεχνάτε… Συνεχίστε να διαβάζετε xblog, γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.