XBLOG logo @2x

Σημαντική αύξηση πωλήσεων για τα smartphone της TP-Link – Ακόμα περισσότερα θα κυκλοφορήσουν το 2019

TP-Link Neffos X9&C9 C9A
TP-Link Neffos X9&C9 C9A

Το brand Neffos δημιουργήθηκε από την TP-Link που είναι ο ηγέτης στην αγορά των οικιακών ασύρματων συσκευών για οκτώ συνεχόμενα χρόνια. Η TP-Link έχει πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη πορεία τις δυο τελευταίες δεκαετίες και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό εκατοντάδων εκατομμυρίων καταναλωτών, συνεχίζοντας να παρέχει σταθερές και αξιόπιστες λύσεις δικτύωσης Wi-Fi σε περισσότερες από 170 χώρες.

Το 2018 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο με αξιοσημείωτες επιτυχίες για το brand Neffos της TP-Link. Τα στοιχεία της αγοράς για το 2018 δείχνουν, ότι οι παγκόσμιες αποστολές των smartphone Neffos αυξήθηκαν κατά 300% σε ετήσια βάση. Η Neffos σημείωσε ανάπτυξη κατά τα πρώτα τρία τρίμηνα του 2018, και διατήρησε αυτή την δυναμική επιταχύνοντας επιπλέον κατά το τέταρτο τρίμηνο. Η Neffos σημείωσε σημαντική αύξηση κατά 125% στις αποστολές το τέταρτο τρίμηνο του 2018, με τις αποστολές στη Μέση Ανατολή να αυξάνονται κατά 528% και στην Ανατολική Ευρώπη κατά 474%, ενώ στη Νότια Αμερική η αύξηση έφτασε στο 155%. Οι αποστολές κινητών τηλεφώνων Neffos έχουν ξεπεράσει τις 110 χιλιάδες συσκευές, γεγονός που αποτελεί σημαντικό και εντυπωσιακό επίτευγμα για τη Neffos το 2018.

Βασισμένη στην κατανόηση των καταναλωτών, η Neffos έχει παρουσιάσει 8 προϊόντα το 2018, συμπεριλαμβανομένων των C5A, C5s, C9, C9A, C7A, C5 Plus, N1 και X9. Κάποια μοντέλα διαθέτουν πλήρη οθόνη και τεχνολογία AI/τεχνητής νοημοσύνης και συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις του χώρου. Για παράδειγμα, το Neffos X9 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής, 5,99 ιντσών και στενά πλαίσια γύρω από την οθόνη προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις διαστάσεις της, χωρίς να αυξάνει το συνολικό μέγεθος του κινητού. Όπως το X9, τα C9 και C9A διαθέτουν αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων (Fingerprint Sensor), καθώς και αναγνώριση προσώπου για γρήγορο και βολικό ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας την selfie κάμερα. Υποστηριζόμενα από την τελευταία τεχνολογία AI, τα C9 και C9A διαβάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με απίστευτη ακρίβεια.

TP-Link Neffos X20&X20 Pro
TP-Link Neffos X20&X20 Pro

Η Neffos παρουσίασε προϊόντα της στο Mobile World Congress 2019 στη Βαρκελώνη, το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός του κόσμου που επικεντρώνεται στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, με το σύνθημα της TP-Link “Faster Wi-Fi, Better Signal Phone, Smarter Home.”

Στην έκθεση τεχνολογίας MWC 2019, η Neffos παρουσίασε τα smartphones της πιο πρόσφατης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των Neffos C9, C9A, X9 και P1, με ενσωματωμένη δυνατότητα προβολής HD εικόνας σε μεγάλες επιφάνειες. Για πρώτη φορά, η εταιρεία παρουσίασε τις νέες «ναυαρχίδες» συσκευές Neffos X20 και X20 Pro που διαθέτουν εντυπωσιακές οθόνες με ανανεωμένα dewdrop notches, σχεδιασμό με καμπύλες και διπλές οπίσθιες κάμερες ενισχυμένες με τεχνητή νοημοσύνη / AI . Τα δύο μοντέλα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του 2019, μαζί με το λογισμικό NFUI 9.0 της Neffos, το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie. Καθώς το NFUI 9.0 δεν έχει βγει ακόμα, τα X20 και X20 Pro θα είναι οι πρώτες συσκευές που θα τρέχουν το νέο λογισμικό.

Το NFUI 9.0 εισάγει αρκετές βελτιώσεις για τις εφαρμογές της φωτογραφικής μηχανής, όπως το βελτιωμένο πορτρέτο Bokeh, το οποίο είναι διαθέσιμο και στη μπροστινή και στην οπίσθια κάμερα και θολώνει το φόντο μιας εικόνας. Διαθέτει επίσης λειτουργία AI Beauty για καλύτερες selfie. Χρησιμοποιεί deep learning και AI για να εντοπίσει και να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η ενεργοποίηση του AI Scene Recognition επιτρέπει στην κάμερα να ανιχνεύσει μέχρι και 17 διαφορετικές σκηνές και αντικείμενα για να επιλέξει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

Η ποιότητα σήματος είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει την εμπειρία κλήσης και μηνυμάτων του χρήστη. Από την αρχική κυκλοφορία το 2015, η Neffos έχει κατασκευάσει τηλέφωνα που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα σήματος και απόδοση σε σχέση με την τιμή.

Η Neffos δεσμεύεται να συνεχίσει να κατασκευάζει τηλέφωνα με καλύτερη ποιότητα σήματος χρησιμοποιώντας ένα baseband τσιπ υψηλής απόδοσης (high-performance baseband chip) και ενισχυτή ισχύος, παράλληλα με την τεχνολογία EMC κατά των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, για να προσφέρει ισχυρότερο, πιο γρήγορο και πιο σταθερό σήμα. Επιπλέον, τα τηλέφωνα Neffos χρησιμοποιούν ένα σχεδιασμό κεραίας με υψηλή απόδοση για να ενισχύσουν τη δύναμη σύνδεσης και τη σταθερότητα.

Τα στοιχεία τα αγοράς για το 2018 αποκαλύπτουν, ότι οι παγκόσμιες αποστολές smartphone Neffos αυξήθηκαν κατά 300% σε ετήσια βάση. Αυτή η ανάπτυξη αποδεικνύει τις προσπάθειες ολόκληρης της ομάδας της Neffos. Με διευρυμένη διανομή και τις πιο εντυπωσιακές συσκευές που θα παρουσιαστούν μέσα στο τρέχον έτος, η εταιρεία είναι σίγουρη, ότι θα υπάρξουν περισσότερα αξιοσημείωτα κέρδη αυτή τη χρονιά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.