XBLOG logo @2x

HUAWEI Y6 2019: Η νέα δυναμική άφιξη στα νεανικά smartphones από την Huawei

Το HUAWEI Y6 2019 καταφθάνει στις 8 Απριλίου 2019 και διαθέτει στιλάτο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ασύγκριτη εμπειρία υψηλής τεχνολογίας. Το πλαίσιο της οθόνης των 6.09 ιντσών έχει περιοριστεί στο ελάχιστο και το μικροσκοπικό notch σε σχήμα σταγόνας (Dewdrop) δίνει μια μοντέρνα πινελιά στη συσκευή και στον χρήστη της. Το σώμα με αναλογία 87% της οθόνης προς αυτό, διαθέτει κομψές καμπύλες δημιουργώντας μια συμμετρική αναλογία. Η μπροστινή κάμερα, το κρυφό μπροστινό φλας, οι βελτιωμένοι αισθητήρες φωτός και εγγύτητας και το εξαιρετικά κομψό ακουστικό, είναι όλα εκεί αντιπροσωπεύοντας την αισθητική και την τεχνολογία Huawei.

HUAWEI Y6 2019 Sapphire Blue

Η οθόνη των 6.09 ιντσών, αναλογίας 19.5:9 και ανάλυσης HD+ κάνει ευκολότερη την πλοήγηση μέσω gestures και εξασφαλίζει πιστοποιημένα από το TÜV Rheinland την προστασία των ματιών σας, φιλτράροντας αποτελεσματικά τη μπλε ακτινοβολία. Το HUAWEI Y6 2019, σε αντίθεση με άλλα smartphones της κατηγορίας του, είναι έτοιμο μέχρι και για τον ήλιο της Ελλάδας αφού η φωτεινότητα της οθόνης του κάτω από το έντονο ηλιακό φως έχει βελτιωθεί χάρη  στο λογισμικό που διαθέτει.

Το smartphone έχει πάψει να είναι απλά μια συσκευή. Είναι πλέον κάτι από εσάς, μια προέκταση του εαυτού σας και θα πρέπει η εμφάνιση και το στιλ του να σας ταιριάζει και να σας εκφράζει απόλυτα. Το HUAWEI Y6 2019 σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία μοναδικά χρώματα. Πέρα από το κλασικό Midnight Black, η έκδοση Sapphire Blue χρησιμοποιώντας μικροσκοπικά υλικά 15μm, ντύνει το πίσω μέρος της συσκευής με άπειρους ιριδισμούς, δίνοντας στο αγαπημένο σας smartphone μια λαμπερή και glamorous εικόνα. Πάνω από το μεταλλικό κάλυμμα, το Amber Brown αγκαλιάζει το πίσω μέρος του κινητού με δερμάτινη υφή που δεν κρατάει δαχτυλικά αποτυπώματα, προσδίδοντας μια premium πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας. Ο προσεκτικός 3D σχεδιασμός του HUAWEI Y6 2019 των 150gr, με τις καμπύλες που διαθέτει, προσφέρει φοβερή πρακτικότητα και εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση στο κράτημα που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις σας.

HUAWEI Y6 2019 Midnight Black

Το HUAWEI Y6 2019, όντας ένα γνήσιο Huawei, δε θα μπορούσε να υστερεί σε επιδόσεις κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η πίσω κάμερα με τα 13MP και με διάφραγμα f/1.8, ξεχωρίζει για το 50% περισσότερο φως που προσλαμβάνει. Δεν έχει σημασία λοιπόν η τοποθεσία ή η ώρα, το αν έχει φως ή όχι, αρκεί να είστε έτοιμοι να πατήσετε το κουμπί της λήψης αποτυπώνοντας εστιασμένες, καθαρές και φωτεινές εικόνες στο smartphone σας. Και η μπροστινή όμως κάμερα των 8MP σας δίνει τις καλύτερες selfies με τη χρήση του ειδικού φλας πολλαπλών επιπέδων φωτισμού και τις λειτουργίες ωραιοποίησης να παίζουν ενεργό ρόλο. Με τον εξοπλισμό του και τις λειτουργίες του το HUAWEI Y6 2019 γίνεται αυτόματα ο έμπιστος συνεργάτης στις φωτογραφίες και τα βίντεο σας με απαράμιλλο στιλ και ατμόσφαιρα.

Με την καινοτομία HUAWEI SuperSound, το HUAWEI Y6 2019, αναπαράγει οποιαδήποτε μουσική επιλέξετε σε εκπληκτική ποιότητα και ένταση 30% μεγαλύτερη, σε σχέση με smartphones προηγούμενης γενιάς, προσομοιάζοντας ένα studio ηχογράφησης. Ακόμη και με τα ακουστικά σας η ηχητική απόδοση είναι εκπληκτική μέσα από τη λειτουργία HUAWEI Histen 5.0 για τη μοναδική εμπειρία 5.1, σα να βρίσκεστε μπροστά στο home theater. Μια ακόμα λειτουργία, η HUAWEI Party, επιτρέπει την αντίστροφη σύνδεση μέχρι 8 συσκευών μέσω Wi-Fi ή hotspot αφού τα HUAWEI Y6 2019 μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι ως ηχεία, αναπαράγοντας το κάθε ένα το αντίστοιχο κανάλι. Τα περισσότερα κινητά χρειάζονται το ενσύρματο hands free για να μπορέσετε να ακούσετε ραδιόφωνο. Αυτό όμως δεν ισχύει με το HUAWEI Y6 2019 αφού διαθέτει ενσωματωμένη κεραία FM χωρίς ακουστικά και καλώδια.

HUAWEI Y6 2019 Amber Brown

Το EMUI 9.0 του HUAWEI Y6 2019 του παρέχει μια σειρά από λειτουργίες που διευκολύνουν την χρήση με τη νέα του δομή είναι κατά 10% πιο συμπαγής σε σχέση με το EMUI 8.0, κάνοντας την πλοήγηση ακόμα περισσότερο ευκολότερη και φιλικότερη. Η μπαταρία έχει ισχύ 3.020mAh και σε συνδυασμό με την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σας δίνει τη δυνατότητα να σερφάρετε στο ίντερνετ με 4G για 10 συνεχόμενες ώρες, να ακούτε μουσική έως και 73 ώρες και να παρακολουθείτε βίντεο για 16 ώρες!

Αυτό όμως που πραγματικά σας λύνει τα χέρια, κάνοντας την συσκευή σας μέρος της γρήγορης καθημερινότητας είναι η λειτουργία ξεκλειδώματος με την αναγνώριση του προσώπου ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό! Ακόμα λοιπόν και αν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε το νέο σας smartphone εύκολα και γρήγορα!

Η νέα πρόταση στην κατηγορία έρχεται με το HUAWEI Y6 2019 και μπορείτε να την απολαύσετε με την άφιξή της στις 8 Απριλίου 2019!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.