XBLOG logo @2x

Ξεκίνησε η επίσημη διάθεση των νέων Huawei P30 και Huawei P30 Pro από τις 2 Απριλίου

Παρουσιάστηκαν στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου και εκθειάστηκαν από τα μέσα παγκοσμίως. Διαβάσατε τις κριτικές των ειδικών, τα είδατε στις οθόνες των laptop, των tablet και των smartphones σας, τώρα ήρθε η ώρα να τα κάνετε δικά σας!

Από τις 2 Απριλίου 2019 και σε όλα τα καταστήματα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Huawei, μπορείτε όχι μόνο να τα θαυμάσετε από κοντά και να τα περιεργαστείτε αλλά και να αποκτήσετε τα νέα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro. Πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της φωτογραφίας με smartphone και αλλάξτε τους κανόνες!

Huawei P30 Pro Lifestyle Color Horizontal Aurora

Η Huawei ταράζει τα νερά της βιομηχανίας των Smartphones για άλλη μια φορά με τη νέα σειρά HUAWEI P30! Οι νέες συσκευές P30 και P30 Pro με το απαράμιλλο στυλ και τις επιδόσεις τους, ειδικά στην φωτογραφία, είναι πλέον διαθέσιμες στα καταστήματα. Με τεχνολογία αιχμής και το σκορ – ρεκόρ 112 στην κατάταξη DxOMark για το HUAWEI P30 Pro, η σειρά P30 ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας και μας δίνει ικανότητες επαγγελματία φωτογράφου με την αξεπέραστη κάμερα για smartphone που διαθέτει.. Στην καρδιά της σειράς χτυπά ο Kirin 980, ο επεξεργαστής των 7nm με τη διπλή Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Dual-NPU AI) με Τεχνητή Νοημοσύνη, έτοιμος να απογειώσει την απόδοση των συσκευών.

Δίνοντας βάρος στην έρευνα και την εξέλιξη, η Huawei δημιούργησε τον αισθητήρα της κύριας κάμερας των 40MP, HUAWEI SuperSpectrum μεγέθους 1/1.7 ιντσών που προσλαμβάνει 40% περισσότερο φως. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχει σημασία αν φωτογραφίζετε ή βιντεοσκοπείτε σε μέρα ή νύχτα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πάντα φωτεινό και απίστευτα καθαρό σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Σε συνδυασμό επίσης και με τους σταθεροποιητές HUAWEI AIS και OIS, οι φωτογραφίες σας θα είναι επαγγελματικού επιπέδου.

Huawei P30 Pro Lifestyle Elite Horizontal Skyblue

Η τετραπλή κάμερα Leica του HUAWEI P30 Pro, περιλαμβάνει τον κύριο φακό 40MP, τον φακό 8MP HUAWEI SuperZoom που φέρνει τα αντικείμενα κοντά σας έως και 5 φορές οπτικά, 10 φορές υβριδικά και 50 φορές ψηφιακά(!), τον υπερευρυγώνιο φακό των 20MP και τον νέο φακό HUAWEI ToF (Time of Flight) για το βάθος πεδίου, ενώ και οι 3 κάμερες του HUAWEI P30 αναλαμβάνουν να ξαναγράψουν τους κανόνες της φωτογραφίας! Όσο για την εμπρόσθια κάμερα η ομορφιά δεν είναι πια υποκειμενική με τα P30 και P30 Pro. Οι συσκευές στην εμπρός όψη διαθέτουν κάμερα 32MP που κάνει τις selfie σας έργα τέχνης για να σας αναδείξουν στα social media.

Το HUAWEI P30 Pro των 6.47 ιντσών και το HUAWEI P30 των 6.1 ιντσών, έρχονται στα νέα χρώματα Breathing Crystal, Aurora και Black. Η FHD+ (2340×1080) Dewdrop οθόνη διαθέτει μικροσκοπικό notch, παρέχοντας τη μέγιστη επιφάνεια θέασης. Ο εμπρόσθιος σχεδιασμός της οθόνης, σχεδόν χωρίς πλαίσιο, ενσωματώνει τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για γρήγορη και ασφαλή ταυτοποίηση. Το HUAWEI P30 Pro διαθέτει επίσης την τεχνολογία HUAWEI Acoustic Display που καταφέρνει να αποδίδει ήχο υψηλής ποιότητας μέσα από την οθόνη – ηχείο.

Huawei P30 Series Paris event 1

Από τις 2 Απριλίου θα βρείτε τις νέες συσκευές της Huawei σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και θα έχετε την δυνατότητα να τα δείτε από κοντά, να τα δοκιμάσετε και να τα αποκτήσετε. Ετοιμαστείτε να αλλάξετε την αντίληψη για τη φωτογράφηση μέσω smartphones και να απαθανατίσετε την πραγματική ομορφιά που βρίσκεται στον κόσμο γύρω σας.

Βελτιωμένα σε όλα, τα νέα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro ξαναγράφουν τους κανόνες της φωτογραφίας και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.