XBLOG logo @2x

Tiesto @ Γήπεδο Ξιφασκίας

Και φέτος ο μέχρι πέρυσι Νο 1 dj του κόσμου θα έρθει στην Ελλάδα για να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες fans του για 2 μεγάλα events! Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το χώρο από το χειμώνα ακούγαμε ότι ο Tiesto ήθελε πολύ να έρθει στην Ελλάδα και φέτος, έτσι το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ένα τέτοιο event και φυσικά οι κατάλληλοι διοργανωτές. Με δεδομένο ότι Venue φέτος δεν υπάρχει οι διοργανωτές έπρεπε να στραφούν αλλού.. Έτσι ο Tiesto την Παρασκευή 21 Ιουλίου θα παίξει στο club Boutique στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, ενώ το Σάββατο 22 Ιουλίου κατεβαίνει στην Αθήνα..Στην Αθήνα θα γίνει πραγματικά χαμός! Το μεγάλο gig της Αθήνας θα γίνει στο Γήπεδο Ξιφασκίας στο Ελληνικό (πρώην δυτικό αεροδρόμιο). Το γήπεδο έχει χωρητικότητα συνολικά 20.000 ατόμων, όμως για τις ανάγκες του event ο χώρος θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενήσει 10.000 clubbers! Το σκηνικό που θα στηθεί για το event αναμένεται να είναι πολύ εντυπωσιακό, ενώ το stage θα περιλαμβάνει ηχητικό σύστημα 80 KW και visual shows θα συνοδεύουν το set του Tiesto σε 4 γιγαντο-οθόνες!

Οι πόρτες του Γηπέδου Ξιφασκίας θα ανοίξουν στις 10 το βράδυ, ενώ ο Tiesto αναμένεται να ανέβει στα decks γύρω στις 3:00 τη νύχτα! Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στα Metropolis και στο i-ticket.gr στην τιμή των 40 ευρώ, ενώ στην είσοδο του event το εισιτήριο θα κοστίζει 45 ευρώ.

Το καλύτερο όμως σας το κράτησα για το τέλος: Στο clubber.gr εξασφαλίσαμε από τη Jungle Events του Χρήστου Καλοπίτα 5 μονές προσκλήσεις για το event! Κάντε απλά ένα κλικ στο www.clubber.gr και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση στέλνοντας απλά ένα email με το ονοματεπώνυμό σας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.