XBLOG logo @2x

Όχι, δεν είδα μουντιάλ!

Σήμερα έπεσε η αυλαία του μουντιάλ. “Βασίλισσα” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η Ιταλία. Πόσο κράτησε περίπου η διοργάνωση; Ένα μήνα; Ε, δεν είδα τίποτα απολύτως! Ούτε μισό ημίχρονο! Ούτε ένα γκολ, ούτε μία φάση, τίποτα!

Τα τελευταία 1-2 χρόνια δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου αθλητικά γεγονότα. Εξαίρεση αποτέλεσε η Εθνική στο Euro 2004 στην Πορτογαλία. Τότε και είχα παρακολουθήσει αγώνες και είχα κατέβει και στους πανηγυρισμούς στην πλατεία Ομονοίας! Δε ξέρω γιατί, αλλά βαριέμαι απίστευτα να κάτσω στην tv να δω ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ..

Πριν από 2 χρόνια και πάνω ασχολιόμουν πολύ, πάρα πολύ. Μέχρι που το πρώτο site που έφτιαξα στο ίντερνετ (σε free hosting server) ήταν περί αθλητισμού, συγκεκριμένα ενημερωτικό για μία ομάδα. Στην πορεία το site μεγάλωσε, μετά ήρθε πρόταση από εταιρεία να μεταφερθεί σε domain name με τα έξοδα φιλοξενίας δικά τους κλπ. Το κράτησα περίπου ενάμιση χρόνο και με καθημερινή ενημέρωση το site γρήγορα συμπεριλήφθηκε μέσα στα 4-5 δημοφιλέστερα για την ομάδα αυτή. Όσο περνούσε όμως ο καιρός τόσο λιγότερο ελεύθερο χρόνο είχα, με αποτέλεσμα πχ να τελειώνει ένας αγώνας σήμερα και εγώ να κάνω την ανανέωση αύριο. Κάπου εκεί πήρα την απόφαση να το κλείσω. Και κάπου εκεί ψιλο-χοντρο σταμάτησα να παρακολουθώ τα αθλητικά δρώμενα.

Προτιμώ πλέον να βγαίνω έξω, να διασκεδάζω, να κάνω άλλα πράγματα που μου αρέσουν πολύ περισσότερο. Έτσι έκανα και σήμερα. Αντί να κάτσω μέσα να δω τον τελικό του μουντιάλ ή να πάω σε μία καφετέρια να τον δω, πήγα στο Playground party στο Reina, με τον dj Viton στα decks.

Το πάρτι ξεκινάει γύρω στις 5-6 το απόγευμα (το μόνο “απογευματινό” πάρτι στην Αθήνα αν δε κάνω λάθος), γύρω στις 6:20 που έφτασα με την παρέα μου δεν είχε και τρελό κόσμο και ο ίδιος ο Viton μας έλεγε ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες Κυριακές που ήταν full of clubbers, σήμερα το περίμενε άδειο. Τελικά ψιλογέμισε γύρω στις 7:30 και όπως φάνηκε αρκετοί προτίμησαν να μη δουν μουντιάλ και να βγουν. Έτσι η ώρα πέρασε με ωραίες μουσικές, δροσιστικά ποτά και σφηνάκια και.. μπουγέλωμα ανάμεσα στο Reina crew!

Καλή εβδομάδα to all of you!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.