XBLOG logo @2x

Μία εβδομάδα έμεινε..

Άντε μία βδομαδούλα έμεινε! Την άλλη Δευτέρα τέτοια ώρα θα βολτάρω στην Κεφαλλονιά! Βγάλαμε τα εισιτηριάκια μας την προηγούμενη εβδομάδα και τη Δευτέρα στις 11:30 αναχωρούμε από Κυλλήνη με το “Επτάνησος” για τον Πόρο της Κεφαλλονιάς, πράγμα που σημαίνει ότι από Αθήνα θα ξεκινήσουμε γύρω στις 6 (να σταματήσουμε και για κάνα καφέ στα μισά της διαδρομής κλπ)!

Μέχρι τότε η ώρα κάπως περνάει στην (άδεια) Αθήνα με βόλτες, βόλτες, βόλτες.. Πότε για καφέ, πότε για φαγητό, πότε για clubbing.. Όπως την περασμένη Τετάρτη που πήγα Envy και Balux. Κάθε Τετάρτη γίνεται χαμός από τα R’n’B! Βουρλιώτης στο Balux, Bootylicious στο Envy και οι Magna με τα Bootycall στο Ακρωτήρι. Το Envy δε με εντυπωσίασε, μικρός χώρος και πολύ δυνατή ένταση στα ηχεία, χωρίς ο ήχος να είναι πολύ καλός. Και το Balux δε μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.. Το εσωτερικό του (που είναι και ο “κυρίως” χώρος του) δεν έχει “κάτι” που να σε τραβήξει, έξω με την πισίνα είναι κάπως καλύτερα.

Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου φέτος μαγαζί από άποψη διακόσμησης κα χώρου είναι το Mao στη Γλυφάδα. Μεγάλος open air χώρος με την πισίνα στο κέντρο, ό,τι πρέπει για ένα δροσιστικό ποτάκι μέσα στο κατακαλόκαιρο!

Υπενθυμίζω: Το Σάββατο το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού με Tiesto στο Γήπεδο Ξιφασκίας στο Ελληνικό! Μεγάλη κλήρωση μεθαύριο στο clubber.gr και που ξέρεις.. Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλησούλα 😉

Αλλά.. εμείς εδώ καλοπερνάμε, ετοιμάζουμε τις διακοπές μας, έχουμε και τις μεγαλο-καθυστερήσεις μας με τα σαπιοκάραβα που χρυσοπληρώνουμε για να ταξιδεύσουμε και στο Λίβανο το σφυροκόπημα συνεχίζεται.

Αντιγράφω από το in.gr:

“Από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης στο Λίβανο έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 160 άνθρωποι. Μόνο στις επιδρομές της Δευτέρας σκοτώθηκαν πάνω από 30 άτομα, περιλαμβανομένων εννέα Λιβανέζων στρατιωτών. Πλέον πλήττεται και ο βορράς· εκδηλώθηκε επίθεση στην Τρίπολη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Λιβάνου, καθώς και στο γειτονικό λιμάνι του Αμπντεχ.

Το δράμα των αμάχων δεν έχει τέλος και το απόγευμα τουλάχιστον 12 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες και τρία παιδιά, σκοτώθηκαν από ισραηλινό πύραυλο που έπληξε το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν με κατεύθυνση την πρωτεύουσα.

Το απόγευμα άλλοι δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από πυραύλους δύο αυτοκίνητα που ταξίδευαν από το νότιο Λίβανο προς την πρωτεύουσα. Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος απολογισμός θυμάτων μεταξύ των αμάχων των νότιων προαστίων της Βηρυτού, οχυρού τις σιιτικής Χεζμπολάχ, τα οποία σφυροκοπά από το Σάββατο η ισραηλινή αεροπορία”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.