XBLOG logo @2x

TASSIMO JOY hands on photos και γρήγορες εντυπώσεις

Το τελευταίο τρίμηνο χρησιμοποιήσαμε αρκετά εδώ στο xblog.gr το αυτόματο σύστημα ροφημάτων TASSIMO με τη νέα μηχανή JOY της Bosch…

Και τι δε φτιάξαμε: Καφέδες Freddo Espresso, Freddo Cappuccino, Cappuccino, σοκολάτες Lacta και Cadbury΄s… Τα ροφήματα που μπορεί να βρει κανείς για το TASSIMO ξεπερνούν τα 30 και είναι όλα από γνωστές μάρκες ροφημάτων (Jacobs, Παυλίδης, Lacta και πολλά άλλα).

Μας εντυπωσίασε το έξυπνο σύστημα Intellibrew το οποίο αναγνωρίζει το barcode στην κάψουλα (t-disc) που τοποθετείς στην μηχανή και σου “σερβίρει” το ρόφημα στο ποτήρι όπως ακριβώς πρέπει να είναι (ποσότητα, πυκνότητα, θερμοκρασία, τα πάντα όλα).

Απλά βάζεις την κάψουλα στην υποδοχή, πατάς το κουμπί και το ρόφημα κατεβαίνει στο ποτήρι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Εύκολα και γρήγορα, σαν να το πίνεις στις καλές καφετέριες.

Πέραν της παρουσίασης, το τελευταίο τρίμηνο τρέξαμε και τρεις διαγωνισμούς εδώ στο xblog.gr, με τρεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίζουν από ένα σύστημα ροφημάτων TASSIMO με την νέα μηχανή JOY και άλλα καλούδια (ποτήρια, κανάτα και φυσικά ροφήματα).

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν σε emails που μας έστειλαν μετά την παραλαβή και τη χρήση του TASSIMO οι εντυπώσεις τους ήταν άριστες. Η Μαίρη μάλιστα που κέρδισε την δεύτερη TASSIMO JOY που κληρώσαμε μας έστειλε και φωτογραφία από τα ροφήματα που έφτιαξε με ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς το xblog.gr 🙂

Συνήθως εδώ στο xblog.gr “παίζουμε” περισσότερο με gadgets όπως smartphones κλπ, όμως και το TASSIMO ήταν ένα gadget που μας άρεσε πολύ να “παίζουμε” μαζί του και θεωρούμε ότι είναι κάτι χρήσιμο στην καθημερινότητα όσων καταναλώνουν πολλά ροφήματα, καφέδες κλπ, αφού το κόστος των t-discs είναι πολύ μικρότερο απ΄ότι αν παραγγέλνεις τα ροφήματα ή τους καφέδες σου από κάποιο κοντινό cafe στο γραφείο για παράδειγμα.

Η εκτενής παρουσίαση του συστήματος ροφημάτων TASSIMO ολοκληρώνεται σήμερα στο xblog.gr με μερικές hands on φωτογραφίες, τις οποίες έχω ανεβάσει και στο λογαριασμό μου στο Flickr.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, ενώ το προηγούμενο διάστημα ανέβηκαν στο xblog.gr hands on video παρουσίαση του TASSIMO καθώς επίσης και unboxing video!

Tassimo Joy

Tassimo Joy

Tassimo Joy

Tassimo Joy

Tassimo Joy

Tassimo Joy

Tassimo Joy

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.