XBLOG logo @2x

TASSIMO: Παρουσιάζουμε το μοναδικό αυτόματο σύστημα ροφημάτων (video)

Το νέο αυτόματο σύστημα ροφημάτων TASSIMO με την μηχανή JOY της Bosch κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα και στην Ελλάδα.

Εδώ στο xblog.gr έχουμε ήδη ένα TASSIMO JOY, χάρη στο οποίο απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας ροφήματα καθημερινά!

Πρόσφατα ανεβάσαμε ένα unboxing video για να δείτε τι περιέχει το κουτί του TASSIMO που διατίθεται στην αγορά (εκτός από τη μηχανή JOY περιέχει κι άλλα καλούδια, όπως ροφήματα, ποτήρια κλπ), τρέξαμε και έναν διαγωνισμό όπου μία τυχερή έκανε δικό της το σύστημα ροφημάτων TASSIMO πριν το Πάσχα (stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλοι διαγωνισμοί) και τώρα ήρθε η ώρα για το hands on video, για να δείτε από πολύ κοντά τι είναι το TASSIMO, πώς λειτουργεί κλπ!

Δείτε το TASSIMO hands on video!

Το TASSIMO είναι το μοναδικό αυτόματο σύστημα ροφημάτων, το οποίο χάρη στο σύστημα IntelliBrew «διαβάζει» τα barcode από τις κάψουλες (t-disc) που τοποθετούμε στην ειδική υποδοχή, αναγνωρίζοντας τι ρόφημα θέλουμε να φτιάξουμε, ώστε αυτό να βγει στο ποτήρι στην ποσότητα που πρέπει, στο χρόνο που πρέπει και στη θερμοκρασία που πρέπει!

Και όλα αυτά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Για το σύστημα ροφημάτων TASSIMO μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 30 branded ποικιλίες ροφημάτων, όπως Lacta, Παυλίδης, Cadbury, Jacobs και πολλές άλλες, 10 από τις οποίες διατίθενται στα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα, ενώ όλα τα ροφήματα μπορεί να τα βρει κανείς και στο tassimo.gr!

Το TASSIMO είναι το κατάλληλο σύστημα ροφημάτων για όλη την οικογένεια ή όλη την παρέα, αφού χάρη σε αυτό ο καθένας μπορεί να απολαύσει το ρόφημα που θέλει, είτε αυτό είναι καφές, είτε σοκολάτα, είτε τσάι κλπ!

Το σύστημα TASSIMO με τη νέα μηχανή JOY της Bosch διατίθεται σε 4 χρώματα (κόκκινο, μωβ, άσπρο, μαύρο) και μέσα στο πακέτο που διατίθεται στα καταστήματα εκτός από τη μηχανή θα βρείτε και δύο συσκευασίες ροφημάτων, δύο ποτήρια Freddo Espresso, δύο ποτήρια Freddo Cappuccino και μία κανάτα φίλτρου.

TASSIMO JOY ροφήματα

TASSIMO αυτόματο σύστημα ροφημάτων

TASSIMO JOY hands on

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.