XBLOG logo @2x

TASSIMO JOY Unboxing: Το καλύτερο σύστημα ροφημάτων έφτασε στο xblog.gr!

Το νέο TASSIMO JOY κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στην ελληνική αγορά και έφτασε και στο xblog.gr!

Πρόκειται για το μοναδικό αυτόματο σύστημα ροφημάτων το οποίο χάρη στο σύστημα IntelliBrew “διαβάζει” τα barcode από τις κάψουλες (t-disc) που τοποθετούμε στην ειδική υποδοχή, αναγνωρίζοντας τι ρόφημα θέλουμε να φτιάξουμε, ώστε αυτό να βγει στο ποτήρι στην ποσότητα που πρέπει, στο χρόνο που πρέπει και στη θερμοκρασία που πρέπει!

Και όλα αυτά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Δείτε το unboxing video που ετοιμάσαμε για εσάς!

Για το σύστημα ροφημάτων TASSIMO μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 30 branded ποικιλίες ροφημάτων, όπως Lacta, Παυλίδης, Cadbury, Jacobs και πολλές άλλες, 10 από τις οποίες διατίθενται στα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα, ενώ όλα τα ροφήματα μπορεί να τα βρει κανείς και στο tassimo.gr!

Το TASSIMO είναι το κατάλληλο σύστημα ροφημάτων για όλη την οικογένεια ή όλη την παρέα, αφού χάρη σε αυτό ο καθένας μπορεί να απολαύσει το ρόφημα που θέλει, είτε αυτό είναι καφές, είτε σοκολάτα, είτε τσάι κλπ!

Το νέο σύστημα TASSIMO κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες με τη νέα μηχανή JOY της Bosch, που διατίθεται σε 4 χρώματα (κόκκινο, μωβ, άσπρο, μαύρο) και μέσα στο πακέτο που διατίθεται στα καταστήματα εκτός από τη μηχανή θα βρείτε και δύο συσκευασίες ροφημάτων, δύο ποτήρια Freddo Espresso, δύο ποτήρια Freddo Cappuccino και μία κανάτα φίλτρου.

Περισσότερα για το νέο σύστημα ροφημάτων TASSIMO σε επόμενα post που θα ανέβουν εδώ στο xblog.gr το επόμενο διάστημα με αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ να σας πούμε ότι σας ετοιμάζουμε και σούπερ TASSIMO διαγωνισμούς! 🙂

TASSIMO Παγωμένα Ροφήματα Όπως στα Καλά Cafe

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.