XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: The Hunger Games: Φωτιά, Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος, Ψάχνοντας τον Sugar Man

Thor ή Hunger Games; Εσείς τι θα επιλέξετε αυτή την εβδομάδα;

Δείτε τα τρέιλερ των πολυαναμενόμενων sequel και όλες τις νέες ταινίες και ντοκιμαντέρ που παίζονται στις σκοτεινές αίθουσες.

The Hunger Games: Φωτιά

Τα Hunger Games επιστρέφουν: Οι περσινοί νικητές, Katniss Everdeen και Peeta Mellark, έχουν αναπτερώσει την ελπίδα στους ανθρώπους και αυτό τους καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνους.

Άφθονη δράση σε μια αλληγορία για τον σύγχρονο κόσμο από τον Francis Lawrence, με την πλέον κάτοχο και ενός βραβείου Όσκαρ Jennifer Lawrence.

Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος

Ο διάσημος υπερήρωας της Marvel επιστρέφει για να σώσει τον κόσμο από τις σκοτεινές δυνάμεις του Malekith και αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον ίδιο του τον εχθρό, τον Loki.

Άφθονη δράση, μικρές δόσεις χιούμορ και ένα καστ που περιλαμβάνει – εκτός από τους Chris Hemsworth και Natalie Portman στους πρωταγωνιστικούς ρόλους – τον Anthony Hopkins και τον Tom Hiddleston.

Ψάχνοντας τον Sugar Man

Ένας ροκ σταρ που στην πατρίδα του δεν τον γνωρίζει κανείς. Είναι αυτό δυνατόν;

Στο βραβευμένο με Όσκαρ ντοκυμαντέρ του Malik Bendjelloul, ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής του καλλιτέχνη των ‘70s, του Sixto Diaz Rodriguez, ο οποίος έκανε καριέρα στη Νότια Αφρική, ξεπερνώντας σε δημοφιλία ακόμη και τους Rolling Stones.

Ο Συνήγορος

Ο Cormac McCarthy και πάλι στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά από τον Ridley Scott, δεν καταφέρνει δυστυχώς να πλησιάσει το αποτέλεσμα της κινηματογραφικής μεταφοράς του «No Country for Old Men».

Ο σκοτεινός κόσμος των ναρκωτικών, τα παιχνίδα του χρήματος και της εξουσίας από ένα φιλόδοξο καστ ηθοποιών: Fassbender, Cruz, Diaz, Pitt, Bardem συναντώνται όλοι μαζί για πρώτη φορά επί της οθόνης.

Indebito

Ένας Ιταλός μας μιλά για το… ρεμπέτικο.

Ο Andrea Segre περιδιαβαίνει τους δρόμους της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας, μιλάει με καλλιτέχνες και καταγράφει την κουλτούρα,  τη φιλοσοφίας ζωής, αλλά και τις κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις που πίσω από το ρεμπέτικο τραγούδι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.