XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Η Μαγική Ομπρέλα, Μέλι, Επιστροφή στο Ρινγκ, Plus One

Νέες ταινίες: Η Μαγική Ομπρέλα, Μέλι, Επιστροφή στο Ρινγκ, Plus One

Οι νέες ταινίες σας προσκαλούν και αυτή την εβδομάδα στις σκοτεινές αίθουσες.

Μην χάσετε το κινηματογραφικό σας ραντεβού!

Η Μαγική Ομπρέλα

Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ, τον οποίο ενσαρκώνει ο Tom Hanks, προσπαθεί να πείσει τη συγγραφέα Πάμελα Τράβερς να του παραχωρήσει τα δικαιώματα για να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη Μαίρη Πόπινς.

Με αφορμή τη συνάντησή τους ο John Lee Hancock ρίχνει φως στις δύο αυτές προσωπικότητες και οδηγεί την Emma Thompson σε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Μέλι

Η ιταλίδα ηθοποιός Valeria Golino, στην πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια, καταπιάνεται με ένα δύσκολο όσο και αμφιλεγόμενο κοινωνικό ζήτημα, αυτό της ευθανασίας. Η ηρωίδα είναι μια νεαρή κοπέλα που «διευκολύνει» όσους επιλέγουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους με αυτό τον τρόπο, προμηθεύοντάς τους με την θανάσιμη δόση.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ένας πελάτης της θα την κάνει να αμφισβητήσει όσα πίστευε, καθώς μεταξύ τους αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη σχέση.

Επιστροφή στο Ρινγκ

Mια νοσταλγική ταινία για τους δυο χαρακτηριστικότερους κινηματογραφικούς πυγμάχους όλων των εποχων, του Rocky και του Jake La Motta.

H ταινία που σκηνοθετεί o Peter Segal φέρνει αντιμέτωπους στο ρινκ, έπειτα από 30 χρόνια, δύο αντιπάλους, τους οποίους ενσαρκώνουν ο Robert De Niro και ο Sylvester Stallone.

Plus One

Η ταινία του Ντένη Ηλιάδη ξεκινά ως μια ρομαντική κολεγιακή κωμωδία με δυο φίλους να διασκεδάζουν σε ένα ξέφρενο πάρτυ. Όταν ένας μετεωρίτης που πέφτει δημιουργεί ανθρώπινους κλώνους και απρόβλεπτες καταστάσεις, η ταινία περνά γρήγορα στα όρια του θρίλερ.

Ο νεαρός σκηνοθέτης συνδυάζει χιούμορ και επιστημονική φαντασία, υλοποιώντας μια δική του σεναριακή ιδέα.

Δύο Αχώριστοι Φίλοι

Η ιστορία της φιλίας ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα σκύλο τα δύσκολα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Συγκινητικό, ηθογραφικό παραμύθι, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.