XBLOG logo @2x

Ταινίες: Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου, Hitchcock, Μη μου Χαλάς τη Μέρα, Ο Κυνηγημένος

Εκτός από τις νέες ταινίες, δείτε ποιες άλλες προβάλλονται ακόμη στις σκοτεινές αίθουσες και επιλέξτε την αγαπημένη σας!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα τρέιλερ και καλή προβολή!

Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου

Το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει την ταινία στις Νύχτες πρεμιέρας, για όσους, όμως δεν την πρόλαβαν, τα «Μυθικά πλάσματα» του Benh Zeitlin έρχονται για να σας μαγέψουν. Η ταινία αφηγείται την ιστορία της μικρής Hushpuppy που θα σας μεταφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο όπου τέρατα της προϊστορίας και στοιχεία από την κουλτούρα της Νέας Ορλεάνης μπλέκονται σε ένα συγκινητικό δράμα.

Συναίσθημα, μαγεία και μια φοβερή ερμηνεία από τη μικρότερη υποψήφια για Όσκαρ, την 9χρονη Quvenzhané Wallis.

Hitchcock

Με ένα ευφάνταστο σενάριο, ο Sacha Gervasi μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του μεγάλου κινηματογραφιστή, Άλφρεντ Χίτσκοκ, εστιάζοντας στο μεγάλο του τόλμημα και all – time επιτυχία του, το «Ψυχώ». Ο  Anthony Hopkins δεν ενσαρκώνει απλώς, είναι ο Χίτσκοκ, ενώ στο πλευρό του στέκονται οι Helen Mirren, Jessica Biel και Scarlett Johansson, η οποία μάλιστα αναβιώνει την κλασική σκηνή με την Janet Leigh να συναντά τον δολοφόνο της πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου.

Έξυπνο και αστείο, θα αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους σινεφίλ για τα inside jokes του.

Μη μου Χαλάς τη Μέρα

Ένας επικίνδυνος μαφιόζος δραπετεύει και επιχειρεί να περάσει τα σύνορα στο Μεξικό, φτάνοντας σε μια μικρή πόλη, όπου ο σκληροτράχηλος τοπικός σερίφης καλείται να τον σταματήσει.

Επική επιστροφή του Arnold Schwarzenegger σε μια εξωφρενική ταινία δράσης με άφθονη δόση χιούμορ.

Ο Κυνηγημένος

Περιπέτεια συνομωσίας με πρωταγωνιστές το γοητευτικό ζευγάρι των Aaron Eckhart και Olga Kurylenko.

Βρώμικες πολυεθνικές, μυστικές υπηρεσίες που καταδιώκουν έναν πρώην πράκτορά τους, απαγωγές, ολίγον από οικογενειακό δράμα σε μια ταινία που βρίσκεται σε σύγχυση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.