XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Οδηγός Αισιοδοξίας, No, Jack Reacher, Μετά τη Λουτσία, Αγάπησα ένα Ζόμπι

Απολαύστε σε ένα post όλες τις νέες ταινίες της εβδομάδας και επιλέξτε την αγαπημένη σας!

Οδηγός Αισιοδοξίας

«It takes one to know one» και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του Bradley Cooper και της Jennifer Lawrence, οι οποίοι υποδύονται δυο δυσλειτουργικά άτομα που παλεύουν να διαχειριστούν ο καθένας τις δικές του προσωπικές απογοητεύσεις και θα συναντηθούν τυχαία. Ο David Russell υπογράφει μια από τις πιο έξυπνες κομεντί των τελευταίων ετών, βρίσκοντας τη χρυσή τομή ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών για πολλά βραβεία ενώ επιτέλους απολαμβάνουμε τον Robert De Niro σε έναν κωμικό ρόλο αντάξιό του.

No

Με μια ακόμη ερμηνεία του ο Gael García Bernal επιβεβαιώνει ότι είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιά του. Εδώ, σε μια έξυπνη σεναριακά και σκηνοθετικά ματιά του Pablo Larraín, υποδύεται έναν διαφημιστή που αναλαμβάνει την προεκλογική καμπάνια της αντιπολίτευσης πριν το δημοψήφισμα για το δικτατορικό καθεστώς του Πινοσέτ στη Χιλή. Καυστική πολιτική σάτιρα που κέρδισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Jack Reacher

Ο Tom Cruise – που παρεμπιπτόντως φαίνεται να έχει κάνει κάποιου είδους συμφωνία με το διάλο, αλλιώς δεν εξηγείται ότι έχει μείνει αγέραστος – υποδύεται έναν αστυνομικό ο οποίος αναζητά την αλήθεια σε μια υπόθεση δολοφονίας ακολουθώντας, όμως, τους δικούς τοθ κανόνες.  Ο Christopher McQuarrie πάντως, μακριά από τον καλό του εαυτό του «The Usual Suspects» διεκπεραιώνει την όλη ιστορία με άφθονη δράση, ταχύτητα και ξύλο!

Μετά τη Λουτσία

Ένα δράμα – γροθιά στο στομάχι που θίγει με τον πιο ρεαλιστικό και άμεσο τρόπο το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Η έφηβη Αλεχάντρα αλλάζει πόλη και σχολείο μετά το θάνατο της μητέρας της και μαζί με τον πατέρα της προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Βραβείο Καλύτερης ταινίας – Ένα κάποιο βλέμμα στο Φεστιβάλ των Καννών  για τον σκηνοθέτη της Michel Franco.

Αγάπησα ένα Ζόμπι

Λίγο από όλα επιχειρεί να είναι η νέα ταινία του Jonathan Levine, κωμωδία, περιπέτεια με λίγη δόση από ρομάντσο και ζόμπι που τελευταία πουλάνε πολύ. Καλύτερα δείτε το «50/50», όπου ο σκηνοθέτης έχει σαφώς περισσότερα κέφια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.