XBLOG logo @2x

Ταινίες: Οι άθλιοι, Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα, Παράδεισος του Έρωτα, Η Αγάπη έρχεται στο τέλος

Εκτός από τις νέες ταινίες, δείτε ποιες άλλες προβάλλονται ακόμη στις σκοτεινές αίθουσες και επιλέξτε την αγαπημένη σας!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα τρέιλερ και καλή προβολή!

Οι άθλιοι

Η εκδοχή των Άθλιων του Victor Hugo, περνάει και στη μεγάλη οθόνη από τον Tom Hooper κερδίζοντας οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η ιστορία του φυλακισμένου Γιάννη Αγιάννη που δραπετεύει και αναζητά μια νέα ζωή με νέα ταυτότητα και η σύγκρουσή του με τον επιθεωρητή Ιαβέρη μέσα από τους στίχους και τα τραγούδια του διάσημου μιούζικαλ του Broadway.

Το καστ των ηθοποιών εντυπωσιακό – Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter – σε μια πιστή αναβίωση της ατμόσφαιρας της εποχής.

Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα

Η μεν σαρξ πρόθυμη, το δε πνεύμα ασθενές και με αυτή την παράφραση συνοψίζουμε το του Bruce Willis σε μια ταινία με άφθονο κυνηγητό και δράση αλλά απλοϊκό σενάριο και ατάκες – πλοκή που κουράζουν γρήγορα.

Η ταινία ξαναζωντανεύει τον ψυχρό πόλεμο με τους πράκτορες της CIA να βρίσκονται σε αποστολή στη Μόσχα και στο φόντο η ιστορία πατέρα – γιου που προσπαθούν να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλο.

Παράδεισος του Έρωτα

Η μεσήλικη Τερέζα από την Αυστρία επισκέπτεται την Κένυα, τον παράδεισο του σεξ, αναζητώντας εραστή, ανάμεσα στους ντόπιους νεαρούς.

Μια ρεαλιστική απεικόνιση της κρίσης ηλικίας αλλά και του «πολιτισμένου» κόσμου από τον σκηνοθέτη του Dog Days, Ulrich Seidl .

Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, βγαίνει στους κινηματογράφους η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βασίλη Κεχαγιά. Πρόκειται για μια κομεντί με πρωταγωνιστές τρία νεαρά ζευγάρια.

Οι ιστορίες είναι ανεξάρτητες η μια από την άλλη, πραγματεύονται όμως όλες τα εμπόδια που ξεπερνά κανείς αναζητώντας τον πραγματικό έρωτα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.