XBLOG logo @2x

Το πρώτο Android Wear 2.0 smartwatch της TAG Heuer μεταμορφώνεται σε μηχανικό ρολόι

Η Ελβετική κατασκευάστρια ρολογιών TAG Heuer ανακοίνωσε το δεύτερο smartwatch της με Android Wear, το Connected Modular 45.

Όπως υποδηλώνει το όνομα του TAG Heuer Connected Modular 45, δεν είναι ένα συνηθισμένο Android ρολόι. Είναι μια συσκευή με modular σχεδιασμό, με την εταιρία να προσφέρει “χιλιάδες” επιλογές παραμετροποίησης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να αλλάξετε το σώμα του με ένα αναλογικό ρολόι σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και δεν θέλετε smartwatch.

Όπως και το Apple Watch, το Connected Modular 45 σου επιτρέπει να αλλάξεις επίσης τα λουράκια και την αγκράφα, και η TAG Heuer πουλάει πολλές εναλλακτικές με διαφορετικά υλικά και χρώματα. Το νέο ρολόι δανείζεται επίσης και το Digital Crown του Apple Watch για εύκολη πλοήγηση στο μενού χωρίς να αγγίζετε την οθόνη.

TAG Heuer Connected Modular 45 modules
Τα κομμάτια του ρολογιού

Το TAG Heuer Connected Modular 45 είναι το πρώτο ρολόι της εταιρίας και από τα ελάχιστα της αγοράς που βασίζονται στο νέο λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0 της Google, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει τη ψηφιακή βοηθό Google Assistant προ-εγκατεστημένη, πληκτρολόγιο, υποστήριξη για ανεξάρτητες εφαρμογές και βελτιωμένα χαρακτηριστικά άθλησης.

Για τη κατασκευή του ρολογιού, η TAG Heuer συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με την Intel η οποία της πρόσφερε το chipset Atom Z34XX για την διαχείριση της 1,39” AMOLED οθόνης (επικαλυμμένη με κρύσταλλο-ζαφείρι), της 4 GB μνήμης RAM και των Wi-Fi, Bluetooth και GPS. Η συσκευή διαθέτει επίσης NFC για να υποστηρίζει το Android Pay.

TAG Heuer Connected Modular 45

Το σώμα του ρολογιού αντέχει στο νερό μέχρι 50 μέτρα, ενώ η μπαταρία διαρκεί “παραπάνω από μία μέρα” σύμφωνα με την εταιρία.

Τέλος, σε σύγκριση με το πρώτο Android smartwatch της TAG Heuer, η νέα πρόταση γράφει ‘Swiss Made’ επειδή κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Tag Manufacture στο La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας.

Όπως καταλαβαίνετε με όλη αυτή τη τεχνολογία και την επωνυμία της TAG Heuer επάνω του, το TAG Heuer Connected Modular 45 προορίζεται για πλούσιους. Η βασική έκδοση κοστίζει £1,400 και βάζοντας modules η τιμή μπορεί αγγίξει τις £5,700.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.