XBLOG logo @2x

Huawei Watch 2 και Watch 2 Classic: Τα νέα ρολόγια με Android Wear 2.0 και 25 ημέρες αυτονομία

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού Android Wear 2.0, η Huawei ανακοίνωσε τα πρώτα ρολόγια με αυτό, το Huawei Watch 2 και το Watch 2 Classic. Η παρουσίασή τους πραγματοποιήθηκε στην έκθεση MWC 2017 μαζί με των νέων smartphones Huawei P10 και P10 Plus.

Το Watch 2 Classic έχει μια πιο κλασική προσέγγιση στα ρολόγια, ενώ το Watch 2 έχει σχεδιαστεί για αθλητές και για αυτό ενσωματώνει LTE. Αμφότερα εξοπλίζονται με GPS, αισθητήρων καρδιακών παλμών και NFC. Ο σχεδιασμός τους είναι πιο “ογκώδης” σε σχέση με το αρχικό Huawei Watch, παρότι η οθόνη έχει παραμείνει στις 1,2-ίντσες.

Μέσα στο 12,6 χιλιοστών σώμα τους βρίσκεται μια μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 420 mAh η οποία εξασφαλίζει αυτονομία δύο ημερών. Η αυτονομία, παρόλα αυτά, μπορεί να αγγίζει και τις 25 ημέρες αν ενεργοποιήσετε τη νέα “λειτουργία ρολογίου” που καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια. Ενεργοποιώντας την λειτουργία αυτή θα μπορείτε να βλέπετε μόνο την ώρα και τα βήματα που κάνατε.

Το Huawei Watch 2 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, με πλαστικό λουράκι, ενώ το Watch 2 Classic διαθέτει μεταλλικό σασί και δερμάτινο λουράκι. Μάλιστα το λουράκι του Classic είναι “υβριδικό,” που σημαίνει ότι από κάτω έχει λάστιχο για την προστασία του δέρματος. Και στις δύο εκδόσεις τα λουράκια μπορούν να αντικατασταθούν.

Τόσο το Huawei Watch 2 όσο και το Watch 2 Classic διαθέτουν πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό (μέχρι 1.5 μέτρο και 30 λεπτά) και τη σκόνη. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών που διαθέτουν είναι πάντα ενεργός για να παρακολουθούν συνεχώς τους παλμούς της καρδιάς σας, και επίσης διαθέτουν την εφαρμογή Huawei Fit η οποία εξατομικεύει ένα πρόγραμμα προπόνησης με βάση τους στόχους και προηγούμενες επιδόσεις σας.

Huawei Watch 2 Classic
Το Huawei Watch 2 Classic

Το κόστος του Huawei Watch 2 ξεκινάει από τα €329 και θα ανεβαίνει ανάλογα την έκδοση και το λουράκι που θα διαλέξετε. Η πιο ακριβή έκδοση θα είναι το Porsche Design που θα έρθει με το σχετικό λογότυπο και το watchface. Τα ρολόγια θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο, αρχικά σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία και Κίνα, και σύντομα σε περισσότερες αγορές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.