XBLOG logo @2x

Το νέο smartwatch της Guess δεν θυμίζει smartwatch

Θέλετε να αποκτήσετε το πρώτο σας smartwatch, χωρίς όμως να χαλάσετε το στιλ σας με μια συσκευή που μοιάζει βγαλμένη από το Star Trek; Η Guess ίσως έχει τη λύση.

Ο γνωστός οίκος μόδας ανακοίνωσε το νέο smartwatch Guess Connect που έρχεται με το καινούργιο λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0 «από το κουτί». Το ρολόι βγαίνει σε οκτώ παραλλαγές, πέντε σχεδιασμένες για άντρες και τρεις για γυναίκες, και εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100 της Qualcomm που προορίζεται για χρήση σε τέτοιες συσκευές.

Guess Connect 2017 (2)


Διαβάστε επίσης: Το πρώτο Android Wear 2.0 smartwatch της TAG Heuer μεταμορφώνεται σε μηχανικό ρολόι


Η εταιρία δεν δημοσίευσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Guess Connect, όμως η Google έχει θέσει αυστηρές προδιαγραφές για τα ρολόγια με Android Wear, επομένως γνωρίζουμε ότι θα τρέχει τόσο καλά όσα και τα υπόλοιπα ρολόγια της πλατφόρμας. Άλλωστε όλα τα Android Wear ρολόγια έχουν τις ίδιες δυνατότητες και λειτουργίες.

Η Guess για να φτιάξει τα ρολόγια της έχει συνεργαστεί με την Martian. Το πρώτο Guess Connect έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με τιμή ~350€. Λογικά και το νέο μοντέλο θα έχει την ίδια μοίρα όταν κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.