XBLOG logo @2x

Star Wars: Ο Obi-Wan Kenobi θα αποκτήσει τη δική του spinoff ταινία

Ο Obi-Wan Kenobi, ο χαρισματικός Jedi που εκπαίδευσε τον Anakin Skywalker και αργότερα έγινε μέντορας του Luke Skywalker, θα αποκτήσει τη δική του spinoff ταινία στον κόσμο του Star Wars. Αυτή η πληροφορία προέρχεται από το The Hollywood Reporter, το οποίο αποκάλυψε επίσης ότι ο Stephen Daldry (γνωστός για τις ταινίες Billy Elliot και The Hours) θα σκηνοθετήσει αυτή τη ταινία.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η ταινία του Obi-Wan Kenobi δεν έχει ακόμα σενάριο, αφού είναι ακόμα στα αρχικά στάδιά της. Αν η Disney “τα βρει” με τον Daldry, ο σκηνοθέτης αναμένεται να αναλάβει τη παραγωγή και το σενάριο της ταινίας, μαζί με εκτελεστικούς της Lucasfilm. Παραμένει άγνωστο αν ο Σκοτσέζος Ewan McGregor, που υποδύθηκε τον Kenobi στα prequel, αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο – σε παλιότερες δηλώσεις του, πάντως, είχε δηλώσει ότι είναι ανοιχτός για να παίξει τον Obi-Wan ξανά.

Η ταινία του Obi-Wan Kenobi είναι μία από τις spinoff ταινίες που αναπτύσσει αυτή τη στιγμή η Disney. Μετά το «Rogue One», η επόμενη spinoff ταινία στον κόσμο του Star Wars θα επικεντρώνεται στον “πειρατή” Han Solo, και αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσουν ταινίες για τον μυστηριώδη εξωγήινο Yoda και για τον κυνηγό κεφαλών Boba Fett. Όσο για τις κυκλοφορίες τους, γνωρίζουμε μόνο ότι η ταινία του Han Solo έχει πρεμιέρα τον επόμενο Μάιο.


Εν τω μεταξύ, το πολυ-αναμενόμενο Star Wars: The Last Jedi θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.