XBLOG logo @2x

Star Wars: Αποχώρησαν οι σκηνοθέτες της ταινίας του Han Solo

Η Πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, ανακοίνωσε ότι οι σκηνοθέτες της spinoff ταινίας του Han Solo, οι Phil Lord και Christopher Miller, αποχώρησαν λόγω “δημιουργικών διαφορών”. Οι Lord και Miller έχουν αποκτήσει όνομα στο Hollywood επειδή έγραψαν και σκηνοθέτησαν τις πετυχημένες ταινίες The Lego Movie, 21 Jump Street και 22 Jump Street.

Οι Phil Lord και Christopher Miller είναι δύο ταλαντούχοι παραγωγοί που δημιούργησαν ένα απίστευτο καστ, είπε η Kennedy σε σχετική δήλωσή της, όμως είχαν διαφορετικές απόψεις για αυτή τη ταινία και για αυτό αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ένας νέος σκηνοθέτης θα ανακοινωθεί σύντομα, σύμφωνα με την Πρόεδρο.

Η ταινία γυρίζεται από τον Ιανουάριο και έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Μάιο του 2018. Στη ταινία πρωταγωνιστεί ο Alden Ehrenreich ο οποίος παίζει τον Han Solo σε νεαρή ηλικία, με τον Woody Harrelson σαν μέντορά του και τον Donald Glover σαν τον νεαρό Lando Calrissian. Η Emilia Clarke από το Game of Thrones και η Thandie Newton από το Westworld θα παίζουν και αυτές στη ταινία αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα τους ρόλους τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.