XBLOG logo @2x

Η Spotify ετοιμάζει το δικό της έξυπνο ηχείο για να ανταγωνιστεί το HomePod;

Spotify
Πηγή: newsweek.com

Η Σουηδική εταιρία Spotify AB πίσω από την ομώνυμη υπηρεσία για μετάδοση μουσικής άρχισε να προσλαμβάνει άτομα που θα δουλέψουν επάνω στις πρώτες της συσκευές.

Σύμφωνα με δύο αγγελίες στον επίσημο ιστότοπο της Spotify, η εταιρία ψάχνει έναν γενικό διευθυντή και έναν project manager για το τμήμα συσκευών. Ο διευθυντής θα επιβλέπει την οργάνωση της παραγωγής, την εφοδιαστική αλυσίδα, τις πωλήσεις και τη διαφήμιση των προϊόντων, ενώ ο project manager θα δουλεύει μαζί με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές για να φτιάχνουν τα προϊόντα.

Σύμφωνα με το The Guardian, η Spotify ετοιμάζει ένα έξυπνο ηχείο το οποίο θα επιτρέπει στους συνδρομητές της υπηρεσίας της να παίζουν μουσική με ευκολία. Το ίδιο μέσο υποψιάζεται ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει σύντομα.

Το πρόβλημα με το Spοtify είναι ότι ενώ υποστηρίζεται πλήρως από το Amazon Alexa και Google Assistant, το νέο ηχείο HomePod της Apple έχει πλήρη υποστήριξη μόνο για το Apple Music, επομένως οι συνδρομητές του Spοtify μπορεί να αρχίσουν να πληρώνουν την Apple μόνο και μόνο για να έχουν το HomePod. Με ένα δικό της ηχείο -που θα βασίζεται στο Google Assistant ή το Amazon Echo- η εταιρία θα επιχειρήσει να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.