XBLOG logo @2x

Sony Ericsson Xperia X2

Με το Nokia World 2009 ξεχάσαμε για λίγο τη Sony Ericsson και το πολυαναμενόμενο Xperia X2. Μετά, λοιπόν, το Nokia N97 Mini, το Nokia X6 και το Nokia X3, ήρθε η ώρα να γράψουμε και για το Sony Ericsson Xperia X2. Το νέο κινητό της σειράς Xperia έρχεται με Windows Mobile 6.5 και τα γνωστά panels στο User Interface που είχαμε δει για πρώτη φορά στο από Xperia X1. Δυστυχώς το Xperia X2 δεν διαθέτει οθόνη 3,5″ όπως όλοι περίμεναν, άλλα οθόνη 3,2″ με ανάλυση WVGA.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του, αυτός θυμίζει αρκετά το προηγούμενο Xperia X1. Το συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο εννοείται πως παρέμεινε, ενώ η κάμερα των 3,2 Megapixels αντικαταστάθηκε με μία 8,1 Megapixels, που διαθέτει και LED flash! Εκτός από πολύ καλές φωτογραφίες, η κάμερα μπορεί να τραβήξει και βίντεο στα 30 fps.

Όσον αφορά την συνδεσιμότητα του κινητού, εκεί βρίσκουμε τα πάντα: HSDPA, Wi-Fi με DLNA, GPS Bluetooth, 3.5 mm audio jack και TV-out. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον επεξεργαστή που θα “φοράει” το νέο Xperia X2, ωστόσο θα διαθέτει 256 MB RAM και 512 MB ROM, ενώ θα υποστηρίζει Xvid.

Το κινητό θα κάνει την εμφάνισή του λογικά τον Οκτώβριο μαζί με τα νέα Windows Mobile. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή του.

Sony Ericsson Xperia X2 Videos

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την επίσημη παρουσίαση του Xperia X2, έκαναν την εμφάνισή τους και τα πρώτα βίντεο της συσκευής, όπου αναλύονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού, καθώς και τα νέα panels που διαθέτει. Στο πρώτο βίντεο ο Sumit Malhotra μιλάει γενικά για τις δυνατότητες του Xperia X2, ενώ στο δεύτερο βίντεο ο Aaron Duke αναλύει τα νέα panels.

Πηγή: Mobiland.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.