XBLOG logo @2x

Sony Ericsson Xperia X1 hands on

Μπορεί να είναι η ναυαρχίδα της Sony Ericsson, ωστόσο δεν έτυχε να γράψουμε κάποιο post για το Xperia X1. Κυρίως γιατί ενώ ανακοινώθηκε πριν από πάρα πολύ καιρό, κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα.

Το Sony Ericsson Xperia X1 είναι το πρώτο κινητό της εταιρείας, που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile και σηματοδοτεί την είσοδο της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας σε μια νέα και πολλά υποσχόμενη εποχή, όπου οι χρήστες θα μπορούν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Επιτέλους η Sony Ericsson αποφάσισε να αποχωριστεί το δύσχρηστο λειτουργικό UIQ και να περάσει στην εποχή των Windows Mobile. Μπορεί το Xperia X1 να είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας, ωστόσο τόσο τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όσο και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του θα προσελκύσουν πολλούς αγοραστές.

Ανάμεσα στα τεχνολογικά του προτερήματα περιλαμβάνονται η οθόνη αφής των 800 x 480 pixels, ο άπλετος αποθηκευτικός χώρος, η ψηφιακή κάμερα των 3,2 Megapixels, η υποστήριξη HSDPA και HSUPA, το WLAN, καθώς και ο δέκτης A-GPS.

Συναντήσαμε τον Ηλία, έναν από τους πρώτους κατόχους Sony Ericsson Xperia X1 στη χώρα μας, ο οποίος μας μίλησε on camera για το απόκτημά του. Δείτε το βίντεο στην αρχή του post.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.