XBLOG logo @2x

Sony Ericsson C510: Κομψό και προσιτό κινητό

Ακόμα ένα κινητό με χαμηλή τιμή ετοιμάζεται να ρίξει η Sony Ericsson στην αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2009. Σίγουρα το νέο C510 δεν θα σας εντυπωσιάσει με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αφού δεν έχει να μας δείξει κάτι ξεχωριστό. Ωστόσο η πολύ κομψή του εμφάνιση και η πολύ καλή τιμή του θα το κάνουν να κερδίσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές.

Παρόλο που η κάμερα του κινητού δεν είναι 5 αλλά 3,2 Megapixels, η Sony Ericsson φρόντισε να το εφοδιάσει με αρκετές λειτουργίες για να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα των φωτογραφιών που τραβάει το C510. Η αυτόματη εστίαση, το flash, καθώς και το Smile Shutter είναι μερικές από τις λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής.

To Sony Ericsson C510 είναι το πρώτο τηλέφωνο της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας που ενσωματώνει την τεχνολογία Smile Shutter, η οποία επιτρέπει την αυτόματη λήψη φωτογραφιών αμέσως μόλις γίνει αντιληπτό το χαμόγελο ενός προσώπου. Η χρησιμότητα της συγκεκριμένης δυνατότητας είναι φυσικά υποκειμενική, αφού το χαμόγελο δεν είναι πάντα το βασικό συστατικό μιας επιτυχημένης φωτογραφίας.

Εκτός από την αρκετά καλή κάμερα, το νέο τηλέφωνο της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας υποστηρίζει HSDPA, διαθέτει Bluetooth (A2DP), καθώς και ενσωματωμένο ραδιόφωνο με RDS.

Τέλος, αν  τα 100 MB αποθηκευτικού χώρου δεν σας είναι αρκετά, μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη του μέσω καρτών μνήμης Μ2.

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson C510

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.