XBLOG logo @2x

Κανείς δεν μίλησε για το καλύτερο χαρακτηριστικό του Galaxy S9

Το Galaxy S9 της Samsung είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες ναυαρχίδες του 2018 και έρχεται με ένα χαρακτηριστικό που λίγα smartphones διαθέτουν αυτή τη στιγμή: υποστηρίζει το Project Treble.

Το Project Treble αναπτύχθηκε από τη Google πέρσι και υπάρχει από το Android 8.0 Oreo. Το Treble είναι μια πρωτοβουλία της Google για να βοηθήσει τους κατασκευαστές κινητών και tablets να κυκλοφορούν πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις του Android στις συσκευές τους.

Google Android O Project Treble

Όπως εξηγεί η Google, το Project Treble ξεχωρίζει το λογισμικό που έχει αναπτύξει η κατασκευάστρια αποκλειστικά για ένα συγκεκριμένο μοντέλο από τον πυρήνα του Android. Με αυτό το τρόπο οι κατασκευαστές μπορούν να αναβαθμίσουν το Android χωρίς να χρειάζεται να πειράξουν το δικό τους λογισμικό.

Οι μεγάλες αναβαθμίσεις του Android (π.χ. από το 7.1 στο 8.0) μπορεί να καθυστερούν επειδή οι εταιρίες συνήθως κάνουν αλλαγές και στο γραφικό περιβάλλον και τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές τους, αλλά η Samsung δεν θα έχει δικαιολογία άμα αργήσει να κυκλοφορήσει ένα μικρό update στο Galaxy S9.

Μένει να δούμε αν οι Κορεάτες το εκμεταλλευτούν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.