XBLOG logo @2x

Εκπρόσωποι της Samsung: Το Galaxy S6 θα πάρει το Android Oreo

Η Samsung άρχισε να διαθέτει τη beta έκδοση του Oreo για τους ενδιαφερόμενους χρήστες του Galaxy S8, και έχει ήδη ενημερώσει ότι θα αναβαθμίσει και το Galaxy S7. Τώρα μαθαίνουμε ότι και η ναυαρχίδα του 2015, Galaxy S6, θα γευτεί τη τελευταία έκδοση του Android.

Ο χρήστης CyberConCoder του Reddit επικοινώνησε με τέσσερις εκπροσώπους της Samsung, και οι τέσσερις του είπαν ότι η Samsung σκοπεύει να αναβαθμίσει και το Galaxy S6 στο Android Oreo. Μάλιστα ο ένας πήρε επιβεβαίωση και από τον ανώτερό του. Παρότι τα κέντρα υποστήριξης δεν είναι απολύτως έγκυρη πηγή για τέτοιες πληροφορίες, στη προκειμένη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να ισχύει.

Στα παρακάτω screenshots μπορούμε να δούμε τη συνομιλία του CyberConCoder με τους εκπροσώπους της Samsung. Λένε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Oreo για το Galaxy S6 αλλά προτιμούν να μην αναφέρουν πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

Η υποστήριξη ενός τόσο παλιού κινητού δεν συνηθίζεται στον κόσμο του Android, οπότε ελπίζουμε οι παραπάνω πληροφορίες να ισχύουν και η Samsung να θέσει μια νέα μόδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.